legat Napisano ponad rok temu Napisano ponad rok temu PES Shift 90 kaps. Witam! stosował ktoś ten suplement? Warto dorzucić na redukcji do Ans Thermo Craze i Nolvadren xt! Czy warto wybrać cos innego( Pes można teraz dostać za 100 zł co też ważne!?) Cytuj
Solaros Odpisano ponad rok temu Odpisano ponad rok temu PES ogólnie bardzo dobra firma i robi wysokiej jakości produkty, tego konkretnego akurat nie miałem okazji testować, ale miałem od nich Erase Pro, wcześniej jeszcze Anabeta Elite której już nie produkują i zawsze bardzo dobrze je wspominałem. Skład tego Shifta wygląda ciekawie, dawki masz duże z tego co widzę i nie powiela się z Nolvadrenem, W tej cenie jak najbardziej warto, nic lepszego się nie znajdzie. Na plus można im też zaliczyć opisanie konkretnych ilości poszczególnych składników, a nie jak to niektórzy mają w zwyczaju same mieszanki zastrzeżone. Cytuj
Kazam Odpisano ponad rok temu Odpisano ponad rok temu Dawki składników są dobre w tym Shifcie, chociaż ja bym wolał mimo wszystko DS Lean Xtreme, a jeśli coś ma być w cenie zbliżonej bardziej do Shift'a to bym wybrał Corti-Lean.. Cytuj
Rekomendowana wypowiedź