lukic Napisano ponad rok temu Napisano ponad rok temu Witajcie, od pół roku chodzę na siłownię. Cel: zrzucenie wagi, wzmocnienie kręgosłupa (ból z powodu pracy siedzącej), pozbycie się brzucha i poprawa sylwetki. Ważę 91 kg przy 174 cm wzrostu. Chciałbym zejść do 78 kg +/-. Niestety, wizualnie efektów na razie nie mam. Zależy mi na pozbyciu się brzucha. Ktoś na siłowni polecił mi HYDRAPHARM ALCHEMY albo DRIVEN SPORTS TRIAZOLE. Nie znam się na tym, nigdy takich rzeczy nie brałem. Czy powinienem to włączyć? Trenuję 2x w tygodniu, biorę też antydepresanty na bazie sertaliny. Czy są to środki bezpieczne, czy mają skutki uboczne? A może nic nie stosować dodatkowo? Cytuj
Rumcajs Odpisano ponad rok temu Odpisano ponad rok temu Inhibitory aromatazy mogą oczywiście pomóc w redukcji tkanki tłuszczowej z newralgicznych miejsc, gdyż często jej nadmiar jest spowodowany między innymi nadmiarem estradiolu. Stosowane w zalecanych przez producenta dawkach nie wykazują skutków ubocznych i śmiało można powiedzieć że są bezpieczne. Nie ingerują w układ nerwowy więc antydepresanty nie są tu przeciwwskazaniem. Cytuj
lukic Odpisano ponad rok temu Autor Odpisano ponad rok temu Wziąłem jakieś godz. Temu pierwsza tabletkę hydrapharm alchemy. Dziwnie się czuję. Pocę się jest mi gorąca ręczę drżą czuję niepokój. Czy to normalne? Czy to niebezpieczne? Kiedy minie? Cytuj
red_viper Odpisano ponad rok temu Odpisano ponad rok temu A trochę sobie nie wkręcasz? Składniki mają krótki okres półtrwania, nawet zakładając, że masz nadwrażliwość na jakiś ze składników (tego nigdy nie można wykluczyć bo jest to kwestia indywidualna), to szybko przejdzie. Jeśli tak też będzie i szybko przejdzie, możesz np. jutro lub po jutrze ponowić dawkę, jeśli objawy się ponowią to wtedy odstaw produkt. Cytuj
lukic Odpisano ponad rok temu Autor Odpisano ponad rok temu Mam nadzieję, że nie wkręcam. Przeszło po ok. 2godz Cytuj
Pitbull85 Odpisano ponad rok temu Odpisano ponad rok temu Jak bierzesz leki antydepresanty to nigdy nie ma 100% pewności co do interakcji, nawet pijąc taki sok z grejpfruta może w teorii pojawi się interakcja i wzmacnianie działań niepożądanych leków. Jeśli przy olejnej porcji zauważysz coś takiego, czyli nie był to zbieg okoliczności, to po prostu powinieneś odstawić. Sam brałem tego typu leki i wiem, że byle co może nie służyć, pomijam już fakt, że leki antydepresanty mają same w sobie skutki uboczne Cytuj
Rekomendowana wypowiedź