ventrolit Napisano ponad rok temu Napisano ponad rok temu Witam zamierzam brać FENFenix Ground Zero tylko chciałbym go połączyć z Target A2 lub Cannibal Claw co polecacie zależy mi na spalaniu tłuszczu. Kiedyś bralem OxyEFX z target a2 i rezultaty byly super. Cytuj
Arnold78 Odpisano ponad rok temu Odpisano ponad rok temu Jeśli byłeś zadowolony z OxyEFX i Target-A2 to połączenie Ground Zero z Alphaburnem lub Ta2 Max będzie jeszcze lepsze. Cytuj
magda820 Odpisano ponad rok temu Odpisano ponad rok temu Gdzie najlepiej kupic Ground Zero?nie chce nadziac sie na tania podróbke. Cytuj
Kazam Odpisano ponad rok temu Odpisano ponad rok temu Ja nie spotkałem się z tanimi podróbkami, jeśli kupisz w sklepie, a nie od osoby prywatnej to nie ma obaw. Cytuj
Karina Odpisano ponad rok temu Odpisano ponad rok temu jw. jeśli kupujesz w normalnych sklepach nie ma się co obawiać Cytuj
Rekomendowana wypowiedź