kracken32 Napisano ponad rok temu Napisano ponad rok temu Witam, jestem już około półtora miesiąca na diecie+ caly tydzień cwicze, oprócz sobót i niedziel(głównie cardio,HIIT, tabaty) oraz od 2-3 dni dodałem również 7-10 minut abs. zawsze byłem osoba bez jakiekolwiek wysiłku, co skutkowało 84-85kg wagi(głównie samego tłuszczu). Udało mi się zejść do wagi 78.5 przy 187 wzrostu. W tym momencie zależy mi na jędrnym ciele, może minimalny zarys mięśni, żeby po prostu np podczas skakania cały tłuszczyk nie skakał razem ze mną oraz pozbyciu się „męskich piersi”‚które są dla mnie dużym problemem Jak robię np deskę to cały brzuch idzie mi do dołu. dodaje zdjęcia sprzed rozpoczęcia ćwiczeń oraz aktualne. Sadzicie ze w celu ujędrnienia ciała, żeby ten tłuszcz nie żył swoim życiem powinienem jeszcze kontynuowac ćwiczenia i redukcje+ te na abs czy stawić głównie na abs a na spalanie tylko jako dodatek? Cytuj
Rumcajs Odpisano ponad rok temu Odpisano ponad rok temu Póki co dalej robiłbym jeszcze redukcje, ale staraj się wykonywać przy tym treningi siłowe, wówczas sylwetka powinna zacząć nabierać dobrych kształtów. Jak masz dostęp do siłowni 2-3 jednostki treningowe byłyby optymalnym rozwiązaniem jeśli nie, pozostaje Ci trening domatora. Cytuj
kracken32 Odpisano ponad rok temu Autor Odpisano ponad rok temu Niestety siłownia na aktualna chwile nie wchodzi w grę Dziękuje za pomoc, jak wspominałem dopiero zaczynam, ale nie ukrywam ze efekt jest dla mnie już zadawalający, mam tylko problem zgubić cycki które „wyhodowałem”, ale na pewno się nie poddam Cytuj
Rumcajs Odpisano ponad rok temu Odpisano ponad rok temu Masz poprostu nieco tkanki tłuszczowej tzw. lipomastie i jeśli zgubisz nieco kilogramów to również te obszary ulegną poprawie, także spokojnie. Nie ma tam żadnego gino czy wiszącej skóry więc z czasem wszystko doprowadzisz do porządku. Cytuj
Rekomendowana wypowiedź