Pakerro32 Napisano ponad rok temu Napisano ponad rok temu Witam, pisze w nastepujacej sprawie, potrzebuje jakiegos dobrego spalacza ktory dobrze pobudza, chodzi o to ze ok godziny 14-15 jestem juz czesto wypompowany w pracy ( praca umyslowa siada mocno na psyche). Co mozecie mi polecic ze splaczy, ktory moglbym wziac ok 14 tak zeby z checia pojsc na silownie i w ogole miec wiecej energii? Spalacz tez mi sie przyda, praca siedzaca, tluszczu sie troche odklada. Obecnie zdecydowalem sie na Evolab Alphaburn ale on ponoc nie pobudza...zastanawiam sie nad stimerexem lub inferno amped ale nie jestem za bardzo przekonany do amp ani 1,3 methyl... co radzicie? Cytuj
Arnold78 Odpisano ponad rok temu Odpisano ponad rok temu Jeśli szukasz spalacza o świetnych właściwościach spalających i dosyć silnym, ale przyjemnym pobudzeniu to mogę polecić Fenix Ground Zero. NIe ma w składzie żadnego z wymienionych przez Ciebie składników więc unikasz ich negatywnych skutków takich jak drżenie rąk czy bóle głowy. 1 kapsułka fajnie pobudza i znacznie podnosi skupienie oraz koncentrację, natomiast przy 2 kapsułkach to na prawdę kosa, w pozytywnym tego słowa znaczeniu. Polecam wyłącznie przed treningowo, w ciągu dnia 1 kapsułka działa wystarczająco dobrze. Sam kończę swoje pierwsze opakowanie, potem tydzień przerwy i ponownie po niego sięgam. Cytuj
Pakerro32 Odpisano ponad rok temu Autor Odpisano ponad rok temu Czy negatywne skutki tych skladnikow co wymienilem to tylko drzenie rak czy bole glowy? Bo juz sam sie zastanawiam..moze sprobowac chiciaz ja sie troche obawiam takich srodkow i wynalazkow Cytuj
cyklon04 Odpisano ponad rok temu Odpisano ponad rok temu Cannibal Inferno Apocalypse (najlepsza wersja pośród wszystkich) nie ma w składzie ani AMP Citrate, ani geranium (1,3 dimethylamylaminy), więc jeśli nie masz problemów zdrowotnych bez obaw możesz po niego sięgnąć. Cytuj
Pakerro32 Odpisano ponad rok temu Autor Odpisano ponad rok temu A czy inferno apocalypse daje tez dosc dobrego kopa? Cytuj
cyklon04 Odpisano ponad rok temu Odpisano ponad rok temu Dodaje sporo energii, ale rzekłbym takiej pozytywnej (przynajmniej jeśli chodzi o moje odczucia), nie ma żadnego uczucia niepokoju czy rozdrażnienia. Cytuj
Pakerro32 Odpisano ponad rok temu Autor Odpisano ponad rok temu Dzieki za odp, to jeszcze ost pytanko, czy lepiej dorzucic Evolab Alphaburn do cannibal inferno amped czy dopiero jak skoncze brac cannibala? Cytuj
Pakerro32 Odpisano ponad rok temu Autor Odpisano ponad rok temu Kurde mialem juz zamawiac inferno amped ale widze ze sa dwie wersje, z 2 aminoisoheptan lub na allegro jest tylko amped z 4 amino 2 methylpentane citrate? Ktory lepszy, mocniejszy i czym to sie rozni? Cytuj
Bull Odpisano ponad rok temu Odpisano ponad rok temu amp citrate tylko pobudza, a minoisoheptane to moim zdaniem jeden z najlepszych składników spalaczy, nie tylko dodaje energii ale mocno usuwa zatrzymaną wodę podskórną i nasila termogenzę miałem triple-x z tym składnikiem i Ground Zero, oba suplementy, mimo że pierwszy to przed treningówka, a drugi to spalacz, moim zdaniem topowe na rynku Cytuj
Pakerro32 Odpisano ponad rok temu Autor Odpisano ponad rok temu Kurde sam juz nie wiem to co wziac , inferno czy Ground Zero? Ktory lepszy? Cytuj
Massive Odpisano ponad rok temu Odpisano ponad rok temu Ja stosowałem Ground Zero i nie ma porównania nawet z większością spalaczy na rynku. Nigdy nic tak szybko nie wycięło mi tłuszczu i wody podskórnej jak ten środek. Dla mnie obecnie numer jeden, a zjadłem już sporo tego (Inferno, Hellfire, Black Mamba, Thermal Pro, Redline Ultra i sporo innych). W połączeniu z Alphaburn miazga jeśli chodzi o efekty jak dla mnie. Cytuj
Pakerro32 Odpisano ponad rok temu Autor Odpisano ponad rok temu Dzieki Massive przekonales mnie, zamawiam Ground Zero, jeszcze takie pytanie czy Alphaburn brac razem od poczatku czy dorzucic w trakcie lub po zakonczeniu Ground Zero? Cytuj
Rekomendowana wypowiedź