legat Napisano ponad rok temu Napisano ponad rok temu Witam. Zgubilem ostatnio 8 kg na scorchu (2 opakowania) i duzej ilosci aerobow(bieganie i piłka) pozostalo troche fatu w dolnej czesci brzucha boczkach i troche na klatce. Ogolnie juz jest nieźle, jestem zadowolony ale chciałbym dopalić reszte.robie dużo aerobów + 4 razy siłownia.Jaki zestaw supli w takim wypadku polecacie.myśle o targecie a co do tego? Z góry dzięki za pomoc. Cytuj
Kazam Odpisano ponad rok temu Odpisano ponad rok temu Target A-2 możesz połączyć z prawie każdym suplementem termogenicznym jakie są dostępne na rynku. Jeśli masz tyle aktywności fizycznej, stosowałeś już wcześniej scorcha to śmiało mógłbyś sięgnąć np. po Stimerex Hardcore który jest jednym z najpopularniejszych spalaczy na rynku i zbiera bardzo dobre opinie. Odpada tylko w sytuacji jeśli miałbyś jakieś problemy z ciśnieniem, ale wnioskuje po twojej wypowiedzi że nic takiego nie występuje. Kompletnym uzupełnieniem byłby produkt pozwalający na usunięcie zatrzymanej wody podskórnej oraz promujący spalanie tłuszczu w takich obszarach jak tkanka tłuszczowa. Z tego co obecnie jest na rynku to najciekawszy skład ma ELITE Erase Fast. Cytuj
legat Odpisano ponad rok temu Autor Odpisano ponad rok temu Target A-2 możesz połączyć z prawie każdym suplementem termogenicznym jakie są dostępne na rynku. Jeśli masz tyle aktywności fizycznej, stosowałeś już wcześniej scorcha to śmiało mógłbyś sięgnąć np. po Stimerex Hardcore który jest jednym z najpopularniejszych spalaczy na rynku i zbiera bardzo dobre opinie. Odpada tylko w sytuacji jeśli miałbyś jakieś problemy z ciśnieniem, ale wnioskuje po twojej wypowiedzi że nic takiego nie występuje. Kompletnym uzupełnieniem byłby produkt pozwalający na usunięcie zatrzymanej wody podskórnej oraz promujący spalanie tłuszczu w takich obszarach jak tkanka tłuszczowa. Z tego co obecnie jest na rynku to najciekawszy skład ma ELITE Erase Fast. Dzięki Kazam za odpowiedz. Na dniach mam w planach zakup supli i początek "cyklu" wiec porsze o jasna podpowiedź co wybrać do targeta ( na niego jestem zdecydowany) 1. Gat JetFuel Superburn 2. Stimerex 3. Elite erase fast 4. Clinical burn.? Cytuj
Rekomendowana wypowiedź