martin33 Napisano ponad rok temu Napisano ponad rok temu Witam. Stworzyłem temat aby nie podpinać się pod inne tematy. W skrócie mam 33 lata 183 83. Moim celem jest przeprowadzenie redukcji.i zbicie jakieś 5kg. Dawniej trening głownie aerobowy czasami hiit. Teraz chciałbym do tego dołączyć elementy treningu siłowego ( dom ze względu na prace 3zmianowa plus mała dzidzia w domu) opartego o sztangę hantle drążek. Wcześniej stosowałem stimerex w połączeniu z targetem. chciałbym powtórzyć ten zestaw. I tutaj moje pytanie jak przy redkucji ma się białko i kreatyna głównie chodzi mi o stack kreatynowy. Jeśli nie ma przewiwskazan to jak stosować białko i kreatynę w jakich ilościach i kiedy. Jak długo moge stosować te suplementy. Czy ewentualnie jakieś inne suple będą przydatne jeśli tak to jakie i w jakich ilościach. Pozdrawiam Cytuj
Kazam Odpisano ponad rok temu Odpisano ponad rok temu Stimerex Hardcore i Target to chwalone połączenie, więc jeśli również byłeś z niego zadowolony to możesz sięgnąć ponownie po taki zestaw. Jeśli chodzi o białko, to w przypadku kiedy będzie to białko szybko wchłanialne (izolat, koncentrat) i zawierające znikomą zawartość węglowodanów/tłuszczy to nie przszkodzi absolutnie w redukcji tłuszczu, a nawet przyspieszy ten proces, gdyż proteiny mają 'ujemny bilans energetyczny'. Kreatyna także nie przeszkadza, jednak podczas cyklu na niej w komórkach zatrzymuje się większa ilość wody, więc na wadze wynik w redukcji tłuszczu może być zafałszowany. Białko możesz stosować w stałej suplementacji (według braków w pożywieniu lub jeśli nie masz wyliczonej diety to około 2x30g dziennie, kreatynę przez okres 6-8 tygodni (2x5g dziennie), potem przerwa przynajmniej 3-4 tygodnie. Cytuj
martin33 Odpisano ponad rok temu Autor Odpisano ponad rok temu Kazań dzięki za odp.Jeśli chodzi o stack kreatynowy to w best body zaproponowano mi ścięcie aktach lub green manicure one podobno nie mają takiej retencji wody w organizmie. Białko mam z biotechnologia izolat. Także musze kupić parę supli do przeprowadzenia dalszej redukcji )))) pozdrawiam Cytuj
martin33 Odpisano ponad rok temu Autor Odpisano ponad rok temu Scitec attack green magnitude tak to jest pisać na tel ze słownikiem błędy wychodzą Cytuj
Kazam Odpisano ponad rok temu Odpisano ponad rok temu odkąd nie jest produkowany stack Man Clout to Green Magnitude i Scitec Attack to chyba najbardziej przemyślane stacki ja miałem attack dwa razy i dwa razy byłem zadowlony, greena nie stosowałem, ale też ma bardzo dobre opinie Cytuj
Rekomendowana wypowiedź