tworkowik87 Napisano ponad rok temu Napisano ponad rok temu Witam ogladalem wlasnie ,, BIG MAJK RADZI - Dieta nie jest czasochłonna - Obalamy Mity! ,, i daje on na porcje 200 g kapusty kiszonej do niej 100 gram majonezu i pytanie brzmi nie za duza porcja tluszczu roslinnego (olej rzepakowy)?? jak wyczytalem tluszcze powinny byc w proporcji 2g tl na 1g b a najlepiej 4na1 bylem na ketozie ale czesto mnie wywala sprawdzam paskami do keto jak uzupelniacie ten nie szczesny tluszcz Cytuj
Massive Odpisano ponad rok temu Odpisano ponad rok temu dla big majka nie jest to za duża porcja, dla przeciętnego śmiertelnika raczej tak tłuszcze najłatwiej uzupełnić (jeśli ktoś lubi i nie jest uczulony) masłem orzechowym ewentualnie dobrze opcją jest też olej lniany ważne jest zachowanie (dla zdrowia) propoporcji miedzy omega-3 a omega-6 (którego to jest więcej w diecie z naszego regionu świata) Cytuj
ManiekWrestling Odpisano ponad rok temu Odpisano ponad rok temu Masłem orzechowym ale najlepiej z nerkowców:) Cytuj
Rekomendowana wypowiedź