Michał1901 Napisano 18 godzin temu Napisano 18 godzin temu Cześć, proszę o pomoc w ustawieniu makroskładników na redukcję. Mój cel to zejście z wagi 98,4 kg do ok. 88 kg – zależy mi na mądrej redukcji, bez utraty mięśni. Dane: Wiek: 31 lat Wzrost: 181 cm Waga: 98,4 kg (na czczo) Trening siłowy: pon–pt Po treningu robię 30 minut kardio Weekend wolny na siłownie chodzę spacerem w 2 strony to łącznie: 7,28 km 76,77 minut 9,2 kroki tysiąca Kalorii spalonych(569 kalorie) Najwięcej tkanki tłuszczowej odkłada mi się w okolicy brzucha. Chciałbym się doradzić w kwestii: Jak ustawić makro (białko / węglowodany / tłuszcze) pod redukcję? Czy 30 minut kardio po każdym treningu to dobre rozwiązanie? Lepiej skrócić / wydłużyć / zmienić formę? Jak najlepiej podejść do treningu siłowego – czy lepiej plan FBW, push/pull/legs czy coś innego? Czy warto dodać jakieś konkretne ćwiczenia pod poprawę wyglądu brzucha? Z góry dziękuję za pomoc. Cytuj
Michał1901 Napisano 18 godzin temu Autor Napisano 18 godzin temu 3 minuty temu, Michał1901 napisał: Cześć, proszę o pomoc w ustawieniu makroskładników na redukcję. Mój cel to zejście z wagi 98,4 kg do ok. 88 kg – zależy mi na mądrej redukcji, bez utraty mięśni. Dane: Wiek: 31 lat Wzrost: 181 cm Waga: 98,4 kg (na czczo) Trening siłowy: pon–pt Po treningu robię 30 minut kardio Weekend wolny na siłownie chodzę spacerem w 2 strony to łącznie: 7,28 km 76,77 minut 9,2 kroki tysiąca Kalorii spalonych(569 kalorie) Najwięcej tkanki tłuszczowej odkłada mi się w okolicy brzucha. Chciałbym się doradzić w kwestii: Jak ustawić makro (białko / węglowodany / tłuszcze) pod redukcję? Czy 30 minut kardio po każdym treningu to dobre rozwiązanie? Lepiej skrócić / wydłużyć / zmienić formę? Jak najlepiej podejść do treningu siłowego – czy lepiej plan FBW, push/pull/legs czy coś innego? Czy warto dodać jakieś konkretne ćwiczenia pod poprawę wyglądu brzucha? wysyłam fotki i plan treningowy 1 Cytuj
szpaleta Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu Patrząc na formę i całą tą aktywność, to mam wrażenie, że Ty wiesz co robisz Cytuj
Rekomendowana wypowiedź