Daniel43 Napisano 18 godzin temu Napisano 18 godzin temu Witam. Czy według was ten plan jest w porządku ? Wykonuje go od miesiąca i taki jest też mój staż na siłowni. Mam 18 lat, 185cm wzrostu i ważę 75kg. Jeżeli chodzi o dietę to 2300kcal, 160g białka, 70g tłuszczy i około 250g węgli. Tylko w piątki jestem w stanie sobie pozwolić na dłuższy trening. W każdym ćwiczeniu 3 serie po 10 powtórzeń. Zaliczam stały progres i czuje się dobrze bez oznak przetrenowania. Poniedziałek: Nogi Wypychanie nóg na suwnicy (Leg Press) Prostowanie nóg na maszynie (Leg Extension) Zginanie nóg na maszynie (Leg Curl) Wznosy łydek na maszynie Wtorek: Klatka piersiowa i triceps Wyciskanie na maszynie do klatki piersiowej (Chest Press) Rozpiętki na maszynie (Butterfly) Wyciskanie na ławce płaskiej Prostowanie ramion z liniami wyciągu górnego Środa: Plecy i biceps Ściąganie drążka wyciągu górnego (Lat Pulldown) Wiosłowanie na maszynie siedzącej (Seated Row) Uginanie ramion ze sztangą Uginanie ramion na wyciągu dolnym (Cable Bicep Curl) Czwartek: Barki i core Wyciskanie sztangi nad głowę (Overhead Press) Reverse Pec Deck (odwrotne rozpiętki na maszynie) Ab Crunch Machine Skręty tułowia na wyciągu (Cable Woodchopper) Piątek: FBW Wypychanie nóg na suwnicy (Leg Press) Wyciskanie na maszynie do klatki piersiowej (Chest Press) Ściąganie drążka wyciągu górnego (Lat Pulldown) Reverse Pec Deck (odwrotne rozpiętki na maszynie) Crunches na maszynie do brzucha Uginanie ramion na wyciągu dolnym Prostowanie ramion z liniami wyciągu górnego Cytuj
Rekomendowana wypowiedź