bono Napisano 12 Maja Napisano 12 Maja Cześć; Planuję spalić możliwie najszybciej kalorie, chcę zrzucić 16kg w 3 miesiące, naturalnie, bez sztucznych spalaczy, jedynie kawa i zielona herbata + możliwie najefektywniejszy trening. Z racji, że podobno na skakankach można spalić kalorie najszybciej, a tym bardziej na skakankach z obciążeniem, pomyślałem, że zapytam co myślicie. Znalazłem coś takiego jak Skakanka Crossrope, wydaje się legit i chyba się skuszę, ale proszę wcześniej o opinie, kogos kto skakał już na tych skakankach, bo różnią się od zwykłych diametralnie. Formę mam i jestem zdeterminowany więc myślę, że dam radę Cytuj
Schnaider Napisano 13 Maja Napisano 13 Maja Zawsze byłem zdania, że bieganie najbardziej efektywnie spala tłuszcz. Natomiast 16 kg w 3 miesiące to duże wyzwanie, ale powodzenia 👍 1 Cytuj
abstynent Napisano 12 Czerwca Napisano 12 Czerwca Odchudzanie skakaniem na skakance to co najwyżej średnio dobry pomysł. Zwłaszcza z obciążeniem. Szkoda kolan, stawów skokowych... Cytuj
Schnaider Napisano 12 Czerwca Napisano 12 Czerwca A jak w ogóle sytuacja dokładnie po 1 miesiącu wygląda? 😁 1 Cytuj
Rekomendowana wypowiedź