Kameleon Napisano ponad rok temu Napisano ponad rok temu Dzien dobry wszystkim. 42 lata 105kg wagi, 194cm wzrostu. Cwicze dopiero od lutego tego roku wiec moje doswiadczenie jest w miare nieduze. Mam pytanie moze ktos bedzie znal odpowiedz. W przypadku treningu gornej czesci ciala pomimo wieku nie mam problemow z treningiem do momentu upadku miesniowego natomiast cwiczenia takie jak bulgary, wykroki lub wozek powoduja u mnie czasami mocny bol glowy w przedniej czesci czaszki w okolicach gornej czesci czola w trakcie i bezposrednio po wykonaniu cwiczenia. Z uplywem czasu kiedy trenuje dolne czesci ciala "delikatniej" te dolegliwosci sie zmniejszaja ale caly czas istnieja. Czy ktos z Was mial podobny problem lub wie jak mozna sie za to zabrac? Dziekuje Cytuj
Schnaider Odpisano ponad rok temu Odpisano ponad rok temu Proponuję zapoznanie się z poniższym. https://www.decathlon.pl/c/htc/bol-glowy-po-wysilku-fizycznym-przyczyny-objawy-leczenie_f0d1ef95-bd0a-40c8-bffb-3ef046a7ae6e Dość rozsądnie opisujący artykuł. Sam zdecydujesz czy powinieneś udać się do specjalisty. Ze swojej strony zacząłbym od upewnienia się co do nawodnienia organizmu. Nie masz czasami problemów z nadciśnieniem ogólnym? Już nie mówię o tym śródczaszkowym. Wiele osób takich gabarytów właśnie ma, a to już nie są żarty. 1 Cytuj
Kameleon Odpisano ponad rok temu Autor Odpisano ponad rok temu Uprzejmie dziekuje za link i informacje. Z nadcisnieniem mialem spore problemy kiedys gdy jeszcze palilem papierosy i moja dieta ograniczala sie do smieciowego jedzenia. Odkad to rzucilem cisnienie wrocilo do normy. Ale dzieki artykulowi od Ciebie widze ze problemem moze byc w moim przypadku zbyt slabe nawodnienie bo faktycznie zwykle za malo pije. Jutro przetestuje to na sobie i postaram sie napisac czy jest zmiana. Cytuj
Rekomendowana wypowiedź