rbul Napisano ponad rok temu Napisano ponad rok temu Witam, Chcę zaopatrzyć się w zestaw: INNOVATIVE Hellfire 90 kap. ANALYZED SUPPLEMENTS Target-A2 90 kap CHAOS & PAIN Cannibal Claw 60 kap. O mnie: 26 lat, 191cm, waga ok 105/108 kg. Praca typowo biurowa - siedząca. Treningi 3x w tyg sztuki walki. Wcześniej brałem Stimerex Hardcore. Było ok. Efekty były, ale już go zjadłem. Jak powinienem to dawkować aby były odpowiednie efekty? Pozdrawiam, Cytuj
Solaros Odpisano ponad rok temu Odpisano ponad rok temu O jakiej porza dnia trenujesz? Bo to kluczowa kwestia przy ustalaniu pór stosowania suplementów. Cytuj
Solaros Odpisano ponad rok temu Odpisano ponad rok temu Dzien treningowy: 1 kap. Hellfire rano i 1-2 kap. przed treningiem. Jeśli będą problemy z zasypianiem to przed posiłkiem przed treningowym 1-2 kap. Target A2 rano i 1 kap. przed treningiem 1 kap. Claw rano i 1 kap. Claw przed treningiem Dzień wolny od treningu: 1 kap. Hellfire rano i 1-2 kap po południu 1-2 kap. Target A2 rano, 1 kap. po południu 1 kap. Claw rano i 1 kap. Claw przed snem Cytuj
JacekB Odpisano ponad rok temu Odpisano ponad rok temu po co przyjmować target skoro hell-fire już zawiera w optymalnej ilości Rauwolfia Serpentina?? Cytuj
Kazam Odpisano ponad rok temu Odpisano ponad rok temu M.in. dlatego że nie jest ona standaryzowana na zawartość rauwolscyny (alfa johimbiny), a wyłącznie sproszkowana kora. Cytuj
JacekB Odpisano ponad rok temu Odpisano ponad rok temu Czyli warto uzupełniać o a2? Nie widziałem dzięki. Czyli w targecie jest coś lepszego? Cytuj
Gee Odpisano ponad rok temu Odpisano ponad rok temu Lepszym wyborem, przynajmniej na papierze, będzie Alphaburn. Jest bogatszy skład, przy minimalnie wyższej cenie. 1 Cytuj
JacekB Odpisano ponad rok temu Odpisano ponad rok temu No tak racja, skład dużo lepszy. Mam hellfire i zastanawiam się czy warto do niego coś dokupić. Zrobić jakieś stack samemu dołączenie Alphaburn albo a2 target wydawało mi się suoer pomysłem ale zobaczyłem że wskladzie jest już Rauwolfia i zrezygmowalem Cytuj
Rekomendowana wypowiedź