Best Body Added more than year ago Added more than year ago Brawn Kamikaze - to innowacyjny reduktor tkanki tłuszczowej o niespotykanej nigdy wcześniej skuteczności działania, kultowej firmy Brawn Nutrition . Skuteczność suplementu polega na działaniu we wszystkich płaszczyznach które mają znaczeniu w spalaniu zbędnej tkanki tłuszczowej. Diametralnie przyspiesza metabolizm spoczynkowy Redukuje najbardziej uporczywą tkankę tłuszczową Poprawia skupienie oraz koncentrację Silne działanie termogeniczne Duża dawka czystej energii Brawn Nutrition Kamikaze to z całą pewnością jeden z najbardziej zaawansowanych spalaczy na rynku, wystarczyć przyjrzeć się składowi by zrozumieć, że to nie są tylko puste słowa. Jako jeden z nielicznych suplementów tej kategorii zawiera w swoim składzie fukoksantynę, jedną z najskuteczniejszych substancji redukujących tkankę tłuszczową białą. Kluczową rolę w redukcji wagi odgrywa nasz metabolizm spoczynkowy, to on decyduje o tym ile kalorii możemy wykorzystać w celach energetycznych podczas dnia. Im nasza tarczyca pracuje szybciej, tym łatwiej przychodzi nam redukcja tkanki tłuszczowej. 3,5-T2 (3,5-diodothyronine) jest metabolitem dla hormonów tarczycy, wykazuje działanie przyspieszające metabolizm, przez co pozwala zużywać o wiele więcej energii z pożywienia w ciągu dnia. źródło: www.bestbody.com.pl Quote
Fitnesska Replied more than year ago Replied more than year ago Najlepszy wg mnie na łaknienie co za tym idzie utrata wagi w naturalny sposób bez żadnych skutków ubocznych (przynajmniej u mnie nie występowały) na duży plus także to że faktycznie nie chce się jeść wieczorami, a na wadze spadło niecałe 5kg miesiąc. Quote
meliska89 Replied more than year ago Replied more than year ago bardzo fajny i delikatny spalacz ewidentnie hamuje łaknienie, na treningu zwiększa natomiast potliwość co dla mnie jest pewnym wyznacznikiem działania termogenicznego po jednym opakowaniu udałó się zrzucić kilka kilogramów, więc mogę polecić osobom, które chca dobrego spalacza bez pobudzenia myślę że w połączeniu z Target A2 efekty byłyby rewelacyjne, ponieważ target nie tylko hamuje łaknienie ale i uzupełnia działanie Kamikaze o spalanie uporczywego tłuszczu Quote
Rekomendowana wypowiedź