cyklon04 Odpisano ponad rok temu Odpisano ponad rok temu nic tylko pogratulować efektów, dziękować nie musisz, ale fajnie byłoby jakbyś dodał opinie o poszczególnych produktach w dziale http://forum-sportowe.pl/forum/11-ranking-od%C5%BCywek-i-suplement%C3%B3w/ Cytuj
BlackBull Odpisano ponad rok temu Odpisano ponad rok temu 8,5kg w 2 miesiące to imponujacy wynik, zwłaszcza, że nie był to spadek z bardzo dużej wagi (120kg i wiecej). Gratulacje... 2 Cytuj
bazyl009 Odpisano ponad rok temu Autor Odpisano ponad rok temu Dziękuję. Opinie o spalaczach które zażywałem napiszę. P.S Fajnie jest przyjść do pracy i usłyszeć "Jak ty schudłeś: ") P.S 2 Wczoraj poszedłem do lekarz aby mi zlecił cały potrzebny zestaw badań (jakieś 20 sztuk tego wyszło). Lekarz nazwał to przeglądem 40 latka (choć jeszcze do 40 mi trochę brakuje) i powiedział, że spora utrata wagi średnio wpływa na nerki i trzeba to sprawdzić. Dziś pobrali mi krew do badań oraz musiałem rano nasikać do kubeczka . Ciekaw jestem wyników po stosowaniu spalczay i na pewno dam znać co i jak. Cytuj
bazyl009 Odpisano ponad rok temu Autor Odpisano ponad rok temu Obiecałem to piszę. Wszystkie wyniki w normie. Obniżony cukier (bo miałem za wysoki) i obniżony cholesterol o ponad 50% (też miałem za wysoki przed redukcją wagi). Na własnym ciele się przekonałem, żę na mnie spalacze działają w sposób zapowiadany w opisach i nie powodują skutków ubocznych o które się obawiałem. 2 Cytuj
cyklon04 Odpisano ponad rok temu Odpisano ponad rok temu Dzięki za opinię, bardzo cenna bo poparta badaniami, a nie peplaniną. Jakbyś mógł dodać do jednego czy dwóch suplementów opinie w tematach o nich to byłbym wdzięczny bardzo. Cytuj
bazyl009 Odpisano ponad rok temu Autor Odpisano ponad rok temu Witam po dłuższej nieobecności. Bez zbędnych wstępów. Waga startowa 2 stycznia 2016r: 94kg Obecnie 76kg W pasie było 109 cm jest 91 Rozmiar garderoby wcześniej XL teraz M Zostało jeszcze trochę brzuszka i boczków i się zastanawiam czy powtórzyć Targeta A2 (wyciął mnie w pasie dość mocno ale było mi po nim zimno w stopy i dłonie) czy może potraktować tłuszcz bardziej ogólnie i Stimerex Hardcore czy może jakiś diuretyk lub (na spółkę z żoną) Liporedux. Proszę o drobne ukierunkowanie. Oczywiście aktywność fizyczna i zdrowe jedzenie dalej pozostaje 1 Cytuj
cyklon04 Odpisano ponad rok temu Odpisano ponad rok temu Bazyl na pewno masz jeszcze co redukować ? Nie będzie lepiej dla budżetu domowego jeśli zostanie przy garderobie M? Moim zdaniem Stimerex Hardcore i Diuretic Complex może być najlepszym wyjściem skoro Target (a raczej chłód po nim) Ci przeszkadzał. W połączniu z Liporedux, nawet na społkę z Żoną powinien zniwelować brak Target'a. Cytuj
bazyl009 Odpisano ponad rok temu Autor Odpisano ponad rok temu Jeszcze trochę jest BF. A wiesz jak to jest, efekty są to się chce więcej a wakacje coraz bliżej Stimerex Hardcore i Diuretic Complex tylko czy nie po nich tzw. efektu zejścia? A motywacja do treningu by się nieraz przydała ale Stimerex Hardcore z tego co czytałem motywacji trochę daje. Zimno od Targeta przeszkadzało tylko w zimne dni i w łóżku bo musiałem skarpetki zakładać (moje zimno przeszkadzało też trochę żonie bo marudziła że jestem zimny) Dla ciekawych stosuję po treningach BCAA http://www.bestbody.com.pl/premium-labs-bcaa-instant-9000-400g-instanizowane-p-1367.html Cytuj
Kazam Odpisano ponad rok temu Odpisano ponad rok temu Nie ma efektu tzw. zejścia, a jeśli chodzi o BCAA Instant z Premium Labs to sam stosuje i daję im 10/10 idealna rozpuszczalność i smak, do tego aż 90% stężenia. Cytuj
bazyl009 Odpisano ponad rok temu Autor Odpisano ponad rok temu Dla BCAA Instant z Premium Labs także daję 10/10 jest super i stosuje go codziennie po treningu a opakowanie starcza naprawdę na długo. 1 Cytuj
bazyl009 Odpisano ponad rok temu Autor Odpisano ponad rok temu Jak na mnie działały spalacze? Spalacze u mnie powodowały małe pobudzenie i lepszą wydolność na treningach a poza tym co najważniejsze uruchomiły u mnie masakryczną wręcz potliwość nieosiągalną bez ich zażywania. Miałem dietę 1510 cal i do dej pory się jej trzymam. Bez spalaczy leciałem max 2 kg na miesiąc a ze spalaczami nawet 5,5. Ważne żeby dobrać sobie odpowiedni spalacz co nie jest takie proste. U mnie ćwiczenia trwały około godziny dziennie 4 x w tygodniu. Ćwiczenia fitness (40 min razem z tabatą) na cardio (5 min) + rower stacjonarny + orbitrek oraz raz w tygodniu fitness obwodówka. Starałem się jak najbardziej różnicować ćwiczenia i powtarzać je max raz na dwa tygodnie żeby inne partie ciała pobudzać. Teraz ćwiczę dalej bo lubię 5x w tygodniu + niedziela MTB po górach jakieś 45-55 km w zależności od trasy (- 2000 cal) Obecnie ważę 71 Kg i tak staram się utrzymać (178 cm wzrostu a waga początkowa 94-95 kg w styczniu 2016). Teraz zamiast spalczy będę brał jakieś dobre białko (jeszcze nie wiem jakie wybrać najlepsze dla siebie) i oczywiście BCAA (uważam, że powinien je zażywać każdy kto uprawia jakiś sport a tym bardziej jak ktoś jest na redukcji) 1 Cytuj
Rekomendowana wypowiedź