Poczatkujacy Napisano ponad rok temu Napisano ponad rok temu Witam mam pytanko czy mogę stosować OMEGA SPORT BURN 24 (http://www.bestbody.com.pl/omega-sports-burn24-p-1153.html) przy lekach na astmę, alergię i na depresję ? Czy nie będzie to jakoś korygowało? Z tego co czytałem to jest obecnie najlepszy spalacz tłuszczu. Prosze o odpowiedź. Cytuj
Kazam Odpisano ponad rok temu Odpisano ponad rok temu Omega Sports Burn24 jest w pełni bezpiecznym środkiem i może być stosowany przy wyżej wymienionych dolegliwościach. Sam producent nie wyszczególniatych dolegliwości jako przeciw wskazań do stosowania tego suplementu. Żaden z zawartych tam składników nie wpływa ani pozytywnie, ani negatywnie na wspomniane przez Ciebie dolegliwości. Co do samego suplementu to jest to moim najskuteczniejszy spalacz tłuszczu bez stymulantów. Gdybyś miał cukrzycę, wtedy natomiast warto byłoby skonsultować ten produkt z lekarzem, bo obniża on poziom cukru we krwi. Cytuj
Bull Odpisano ponad rok temu Odpisano ponad rok temu dokładnie, jeśli nie masz alergii na któryś ze składników to nie ma problemu ze stosowaniem burna24 Cytuj
Rekomendowana wypowiedź