Teyoo Napisano ponad rok temu Napisano ponad rok temu Mam pewien problem z kształtem mięśni ponieważ od jakiegoś czasu ćwiczę boks zauwarzyłem że biceps zaczął rosnąć problem w tym że tylko on przez co nie wygląda to dobrze bo robi się coś co wygląda jak górka A reszta ręki jest dosyć chuda. Może ktoś napisać jak to zmienić i co robić żeby mięśnie rosły równomiernie? Cytuj
Pietras Odpisano ponad rok temu Odpisano ponad rok temu Srednio sie znam na treningu stosowanym przez bokserow ale wydaje mi sie ze powinienes zaczac przy okazji chodzic na silownie Cytuj
Teyoo Odpisano ponad rok temu Autor Odpisano ponad rok temu Chodze na siłownie ale robie tylko bieżnie tak na kondycje Cytuj
Rumcajs Odpisano ponad rok temu Odpisano ponad rok temu Jedyne wyjście to kompleksowy trening całego ciała, w tym również ramion co może oczywiście wyrównać dysproporcje w sylwetce. Swoją drogą to że biceps odstaje od reszty to za pewne kwestia bardziej genetyki niż treningów bokserskich, bo tam raczej nie jest mocniej zaagnażowany od innych mięśni. Cytuj
Rekomendowana wypowiedź