tomi 0 Posted September 3, 2020 Share Posted September 3, 2020 Panowie czy są jakieś przeciw wskazania aby przyjmować ten suplement wieczorem - dwa treningi w tygodniu zaczynam o godzinie 20 i drugą porcję chciał bym przyjmować przed treningiem koło 19.00 - 19.30. ? Kolejne pytanie jak duży odstęp czasowy powinien zostać zachowany miedzy porcjami suplementu - pierwszą porcję przyjmuję zazwyczaj koło 7 rano a trzy treningi w tygodniu mam koło 11 - wtedy również mogę przed "porannym" treningiem przyjąć drugą porcję Alpha Lion czy np. przełożyć to po treningu ? Quote Link to post Share on other sites
Rumcajs 180 Posted September 3, 2020 Share Posted September 3, 2020 Możesz śmiało stosować nawet w późnych godzinach wieczornych, nie powoduje żadnych problemów z zasypianiem. Natomiast co do drugiej kwestii to myślę, że 4 godziny przerwy wystarczy i lepiej dać porcję przed treningiem niż po. Quote Link to post Share on other sites
tomi 0 Posted September 29, 2020 Share Posted September 29, 2020 Hej po miesiącu stosowania od początku września , razem z Alphaburn waga zeszła bardzo fajnie z 99 kg na 94 kg , oczywiście dieta dopięta dosyć skrupulatnie jak na moje możliwości no i regularne treningi. Po kilku dniach przerwy dzisiaj startuje z kolejnym opakowaniemAlpha Lion Cheetah Burn Stim Free w duecie z Alphaburn. Quote Link to post Share on other sites
Rekomendowana wypowiedź