mistrz87 Napisano ponad rok temu Napisano ponad rok temu Witam, 2 tygodnie temu miałem wywrotkę na rowerze downhill w Norwegii na urlopie. byłem tam w szpitalu i po zdjęciu rtg okazało się że zwichnięty bark. Nastawili mi go, dali temblak i miałem nosić go przez tydzień, po tym zacząć jakieś podstawowe ćwiczenia. przez 6 tygodni mam teraz uważać na tą rękę, zacząłem robić ćwiczenia i chyba wszystko jest ok. Co polecacie teraz zrobić jak już jestem w Polsce? Iść do fizjoterapeuty? jest sens np robić rezonans magnetyczny jeżeli nic mnie nie boli już? co myślicie?. Pozdrawiam Cytuj
SportowyTypżycia Odpisano ponad rok temu Odpisano ponad rok temu Cześć, Polecam fizjoterapeutę i pracę nad zakresem ruchu i wzmocnieniem mięśni ponieważ może się okazać że będziesz miał tendencje do ponownego wypadania. Rezonans myślę że raczej w sytuacji kiedy dalej by cię bolało. Pozdrawiam Cytuj
Rekomendowana wypowiedź