Wojtas Napisano ponad rok temu Napisano ponad rok temu Mam 15 lat i ćwicze kalistenike od 2 lat, mam niski bf coś koło 12 % i dobrze widoczny szesciopak mimo to mój brzuch pozostaje wypukły. Prosiłbym o jakiejś rady lub wskazówki jak mam się z tym uporać. Tutaj zdjęcie napiętego brzucha Cytuj
SportowyTypżycia Odpisano ponad rok temu Odpisano ponad rok temu Cześć polecam obejrzeć film może dostarczy informacji 😃 Cytuj
Wojtas Odpisano ponad rok temu Autor Odpisano ponad rok temu Właśnie oglądałem ten filmik niedawno i efekty jako takie niby były ale to wciąż nie jest to pozatym przy robieniu tego ćwiczenia mam jakiś kłujący ból w brzuchu więc sam nie wiem Cytuj
SportowyTypżycia Odpisano ponad rok temu Odpisano ponad rok temu To może warto udać się do fizjoterapeuty może on znajdzie jakąś przyczynę. W moim przypadku było tak że ból w plecach był związany z operacja brzucha 20 lat temu 😄 1 Cytuj
Rekomendowana wypowiedź