Hast Napisano ponad rok temu Napisano ponad rok temu Proszę o pomoc w doborze spalacza Witam, mój problem polega na dużych udach, pośladkach i trochę brzuchu. Wczoraj przyszedł mi zamówiony Evolabs Alphaburn. Chciałbym dokupić jakiś dodatkowy spalacz aby to wszystko współgrało lecz żeby nie oddzialowywal na serducho/nie pobudzał. Trochę czytałem i myślałem nad https://www.bestbody.com.pl/brawn-thyrolean-p-1449.html lub https://www.bestbody.com.pl/primeval-labs-pyretic-p-1508.html Może być? Może jest coś lepszego? Zawsze byłem raczej chudy, ale jakiś czas temu przestałem o siebie dbać, ruszać się, zaczęło się latanie po mcdonalnach, wpychanie na siłę itd. wszystko poszło w dupę, uda, brzuch. Teraz chciałbym to naprawić Dodatkowo staram się od kilku dni jeździć po godzinie dziennie na rowerze stacjonarnym. Dietę ograniczyłem do owsianki+jaj na śniadanie, chudego mięsa+kasza+ warzywa na obiad, ciemne pieczywo z twarogiem i jakimś warzywkiem na kolację. Jeszcze jedno pytanie. Ile po zażyciu na pusty żołądek Alphaburn mogę zjeść. Czytałem różnie że 30minut/1h/1.5h. Aktualnie staram się jeść dopiero 1h-1.5h po łyknieciu tabletki. Można zmniejszyć ten czas czy tak jest okej? Cytuj
Arnold78 Odpisano ponad rok temu Odpisano ponad rok temu Ze spalaczy bez stymulantów Pyretic wygląda bardzo ciekawie, moim zdaniem z Alphaburnem jak najbardziej będzie dobrze współgrał i śmiało możesz to połączyć. Wiadomo, że nie da się wskazać jednego najlepszego produktu w danej grupie, ale Pyretic to napewno najwyższa półka jeśli chodzi o skład. Co do Alphaburna to przynajmniej te 30 - 40 minut przerwy warto zachować. Choć bardziej niż o samo jedzenie chodzi tutaj o węglowodany. Jeśli masz posiłek białkowo-tłuszczowy to śmiało możesz wcześniej, ale jeśli jest tam sporo węgli to godzinkę warto odczekać. Cytuj
Hast Odpisano ponad rok temu Autor Odpisano ponad rok temu Zastanawiam się jeszcze nad OLYMPUS LABS Assassinate Cena w sumie podobna, a więcej opini Cytuj
red_viper Odpisano ponad rok temu Odpisano ponad rok temu Assassinate jest popularniejszy, w USA zbiera super opinie, bo tam są popularne produkty marki Olympus Labs (m.in. ze względu na cenę, u nas niekoniecznie), ma moim zdaniem lepszy skład i będzie lepszy od Pyretic'a, który też ma fajny skład, ale mimo wszystko nieco gorszy. Cytuj
Rumcajs Odpisano ponad rok temu Odpisano ponad rok temu Też wybrałbym mimo wszystko Assassinate. Opinii sporo, ale i sam skład bardzo dobrze wygląda i dawki poszczególnych substancji. Moim zdaniem bez pobudzaczy będzie najlepszą opcją do połączenia z Alphaburn. Cytuj
Rekomendowana wypowiedź