Rescue_me_234 Napisano ponad rok temu Napisano ponad rok temu Kreatyna dla kobiet Czesc. Chcialabym zapytac czy kreatyna tp dobry wybor dla kobiety.? Jesli tak to jaka bedzie najlepsza dla kobiet? Kiedy, ile i jak stosować? Przy okazji jakie aminokwasy polecacie? Aby sklad byl dobry ale tez aminokwasy byly w dobrej cenie. Cytuj
Arnold78 Odpisano ponad rok temu Odpisano ponad rok temu Generalnie forma nie ma większego znaczenia gdyż kreatyna dla kobiet i mężczyzn jest taka sama. Osobiście celuje zawsze w sprawdzone monohydraty dobrej jakości np. HPLC. Ostatnio cały czas używam Amix Creatine Monohydrate i jestem zadowolony. Co do aminokwasów to zależy czy szukasz samych BCAA czy czegoś bardziej rozbudowanego pod względem składu. Jeśli ta druga opcja to możesz sprawdzić sobie Recovery Max z tej samej firmy. Cytuj
Rescue_me_234 Odpisano ponad rok temu Autor Odpisano ponad rok temu Ostanio uzywalam Bcaa Combo od Formovity. Ale zatanawialam się ostatnio nad czymś wlasnie bardziej rozbudowanym. Podpowiedz mi jeszcze jak stosować ta kreatyne aby dobrze wykorzystac jej wlasciwosci ? Cytuj
Arnold78 Odpisano ponad rok temu Odpisano ponad rok temu Standardowo 5g codziennie rano oraz dodatkowo porcja 5g po każdym treningu. Cytuj
Rescue_me_234 Odpisano ponad rok temu Autor Odpisano ponad rok temu Ok. Kiedys gdzies przeczytałam, zeby stosować przed i po treningu. Dlatego chciałam sie upewnic kiedy ja stosować . Cytuj
Arnold78 Odpisano ponad rok temu Odpisano ponad rok temu Można stosować sobie w dzień treningowy przed i po treningu zamiast porannej porcji, aczkolwiek w przypadku czystej kreatyny ( bez dodatku cytruliny, beta alaniny czy aakg ) nie będzie miało to większego znaczenia, ponieważ nie działa ona doraźnie. Cytuj
Rekomendowana wypowiedź