Skocz do zawartości

Rekomendowana wypowiedź

Napisano ponad rok temu
Hydroxyelite + johimbine?

Zostało mi po ostatnim razie Ground Zero na 2,5 tygodnia i zastanawiam się czy zakupić drugie opakowanie na "cykl" czy np. po nim przejść na Hydroxyelite + hayalabs johimbine 5mg? Zastanawiam się też nad Alri viper ale wtedy bez johimbine bo zawiera Alri ja zawiera w składzie, wtedy do viper dodałbym targeta! Co sądzicie?

Odpisano ponad rok temu

W HydroxyElite masz johimbinę w postaci alpha (rauwolscine), na rynku widziałem też (chyba podróbki (?)) z innym składem ten spalacz bez 1,3 i rauwolscyny. To dobry spalacz, na tle większości na rynku nawet bardzo dobry, ale od Viper'a znacznie słabszy pod kątem pobudzenia, a od Ground Zero pod kątem spalania. Ja obecnie stosuję ANS Thermo Craze, bo kilka osób tutaj zachwalało i powiem, że jestem mile zaskoczony, mocna rzecz tak w skrócie.

Odpisano ponad rok temu

Mocna jeśli chodzi o spalanie czy pobudzenie! Cenowo też fajnie wyglada!  Chyba się zdecyduje, chce przetestować coś nowego. Warto do niego coś dorzucić np: targeta?

Odpisano ponad rok temu

Nie wiem jak z pobudzeniem bo nie miałem okazji stosować, ale jeśli chodzi o spalanie to faktycznie wygląda na kosę, ma kilka składników podobnych z Ground Zero, a dodatkowo jeszcze Alpha Yohimbine w składzie więc skład wygląda konkretnie. Sam może bliżej wakacji się na niego skusze. Co do Targeta to raczej nie ma sensu go dodawać do tego konkretnego spalacza i lepszą opcją byłoby coś co działa na kortyzol który też odpowiada za gromadzenie się uporczywego tłuszczu. Sporo takich składników masz w boosterach metabolizmu czy inhibitorach aromatazy. Ja mogę polecić do połączenia Lean Xtreme, Erase Fast albo Nolvadren XT.

Odpisano ponad rok temu

Spoko dzięki za odpowiedzi . Tak też zrobię! Ostatnio byłem na GZ i po poradach na forum na produktach z Arimistane, właśnie nolvadren xt a na drugi miesiąc miałem px4 i też było Ok.

Odpisano ponad rok temu

Osobiście nie zauważyłem( chyba że nie potrafiłem) różnicy między Nolvadren a Px4. Podobne odczucia.Ostatnim razem trafiłem na promocje Px4 zakupiłem i nie żałuje. Teraz też się przymierzam do zakupu i chyba wybór ponownie padnie na px4. Stosunek cena/skład!.