DrStyler Napisano ponad rok temu Napisano ponad rok temu Witam, zaczynam dopiero swoją przygodę z siłownią, treningami i dobrze wiem, że oprócz systematycznych treningów bardzo ważna jest dieta...niestety nie mam rozbudowanej wiedzy na temat produktów żywnościowych jakie powinienem ,,dostarczać", więc pisze na tym forum w celu uzyskania pomocy . Zaznaczę tylko, że jeszcze nie jestem pełnoletni, więc na obecny moment odżywki i inne rzeczy z kosmosu odpadają...Moja waga to 72 KG, wzrost 181 CM, nie wiem czy to coś zmienia, ale wole wszystko podać od razu. Z góry dziękuje wszystkim za odpowiedź. Cytuj
Rumcajs Odpisano ponad rok temu Odpisano ponad rok temu W pierwszej kolejności musisz podać cel stosowania diety tzn. masa, redukcja itp. Po drugie postaraj się wyliczyć swoje dzienne zapotrzebowanie kaloryczne i podaj rozkład aktywności fizycznej w ciągu tygodnia. Bez tego możemy tylko gdybać. Cytuj
OLALUTY5 Odpisano ponad rok temu Odpisano ponad rok temu Przede wszystkim odżywiaj się regularnie, 5 posiłków dziennie do tego musisz pić dużo wody i najlepiej jest ograniczyć słodycze. Cytuj
madzialenka666 Odpisano ponad rok temu Odpisano ponad rok temu jeśli Cię stać, może zamów sobie odpowiednia dla siebie dietę pudełkową zobacz mniej więcej jakie posiłki są przygotowywane i może akurat będzie prościej zacząć z pomocą Powodzenia! Cytuj
alkah Odpisano ponad rok temu Odpisano ponad rok temu Myśląc dieta, trzeba mieć na myśli ogół zachowań i nawyków. Bo takie diety to można sobie ładować, ale to tylko chwilowy efekt. Przede wszystkim należy się przestawić na zdrowe żywienie. Cytuj
Rekomendowana wypowiedź