Skocz do zawartości

Rekomendowana wypowiedź

Napisano ponad rok temu

Tak, żywność z obniżoną zawartością węglowodanów jest dobrym wyborem.To samo odnosi się do cukru. Nie ma po co sięgać po niezdrowy produkt, z którego trzeba było usunąć część węglowodanów, aby był ciut zdrowszy. Albo go jemy w natu­ralnej postaci i nie mamy wyrzutów sumienia, albo sięgamy tylko po zdrową żywność. Bez półśrodków.

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

×
×
  • Dodaj nową pozycję...