Skocz do zawartości

Rekomendowana wypowiedź

Napisano ponad rok temu

Witam! Stosował ktoś Infrared intymna składzie? Proszę o opinie- pobudzenie / spalanie?

Składniki aktywne:Ilość w porcji (1 kap.)

Mieszanka zastrzeżona InfraRed:665 mg

2-Aminoisoheptane (Aconitum Kusnoffii) 

N-Acetyl-L-Tyrosine 

1,3,7--Trimetylxanthine 

White Willow (15% Salicin) 

1 Hydroxypholedrine 

Odpisano ponad rok temu

Ja stosowałam, niestety dla mnie był za mocny. Głowa mnie bolała i średnio się czułam, natomiast pobudzał bardzo mocno i zabijał łaknienie. Po nim stosowałam spalacz o nazwie Thrasher (zależało mi na hamowaniu apetytu i wzroście energii - chociaż bez przesady), taka czarna puszka z białym napisem, bo wyczytałam na forach w USA, że go polecają z tych względów i byłam znacznie bardziej zadowolona. Mocny w działaniu.

Odpisano ponad rok temu

Nie stosowałem osobiście, czytałem opinie na zagranicznych boardach. W składzie duże stymulanty, po 2-Aminoisoheptane sporo ludzi źle się czuje (powoduje tzw. złe pobudzenie, czyli jesteśmy po prostu poddenerwowani/wkurzeni), ale jest stosowany np. w nowym Stimerex Hardcore. Kilka ludzi z forum stosowało, opnie są podzielone, raczej mocny pobudzacz i bloker apetytu niż spalacz, bo na dorbą sprawę tylko ostatni składnik jest odpowiedzialny bezpośrednio za oksydację tłuszczu.