Przemek35 Napisano ponad rok temu Napisano ponad rok temu Witam.Od niedawna postanowiłem zrobić coś ze sobą i zacząłem ćwiczyć. Mój plan przewiduje trening obwodowy oraz spinning co drugi tydzień naprzemiennie po 3x w tygodniu. Trening obejmuje 10xprzysiad, 10xpompki, 10x2 wykroki, 10xwzniosy tułowia, 10x burpee 4 serię. Spinning 3x w tygodniu. Prośba dotyczy weryfikacji w moim planie, (trening obwodowy TIGER) a to dlatego, ze mam bardzo zmęczone nogi w takim cyklu. Niewiem, czy mam ćwiczyć aż "rozcwicze" czy poprostu zmieniać ćwiczenia aby odciążyć nogi? Dodam, że mam 35 lat, 187cm i ważę aż 125kg.Z góry dziekuje za rozsądne odpowiedzi, pozdrawiam Przemek Cytuj
Rumcajs Odpisano ponad rok temu Odpisano ponad rok temu Generalnie spinning jak najbardziej, natomiast sam trening wygląda na dość chaotyczny i przy tej masie ciała lepiej skupić się na treningu aerobowym aż kilka kilogramów nam spadnie. Masz dostęp do jakiegoś sprzętu treningowego lub możliwość np. treningu na siłowni ? Cytuj
Rekomendowana wypowiedź