tevii Napisano ponad rok temu Napisano ponad rok temu Witam, Proszę o opinie ułożonego przeze mnie planu fbw jestem poczatkujacy choć pół roku temu trenowałem 2 miesiące. A przysiad ze sztanga na plecach 4x12 wioslowanie sztangielka 4x12 wyciskanie sztangi na lawce poziomej 4x12 wyciskanie sztangielek(barki) 3x12 wyciskanie sztangi na modlitewniku 3x12 prostowanie przedramion wyciag gorny 3x12 B prostowanie nog na maszynie 4x12 podciaganie nachwytem 4x12 wyciskanie sztangielek na lawce poziomej 4x12 arnoldki 3x12 wyciskanie sztangielek na modlitewniku 3x12 dipy 3x12 Cytuj
Rumcajs Odpisano ponad rok temu Odpisano ponad rok temu Jeśli jesteś po tak długiej przerwie, a sam staż nie jest zbyt długi to najlepiej skupić się przynajmniej przez pierwszych 6 - 8 tygodni na ćwiczeniach typowo złożonych które rozwijają całe ciało, wzmacniają scięgna, mięśnie oraz zwiększają mobilność, czyli innymi słowy dają nam solidy fundament do budowy sylwetki. Sam trening nie wygląda źle, ale moim zdaniem modlitewniki, wyciągi itp. lepiej usunąć. Warto też zróżnicować ilość powtórzeń i nie trzymać się stałego schematu 3-4x12. Cytuj
Rekomendowana wypowiedź