natalia91 Napisano ponad rok temu Napisano ponad rok temu Czy ktoś z Was stosował spalacz Burner Orgenix lub ma o nim jakieś opinie? Niestety nie mogę znaleźć żadnych opinii o nim, a obawiam się, że to kolejny pic na wodę bo już raz niestety zawiodłam się na innych tego typu tabletkach i teraz wolę zapytać wcześniej. Będę wdzięczna o ocenę jego składu, bo niestety nie znam się na tym w ogóle. Składniki (1 kapsułka): Gorzka Pomarańcza 40mg Młody Jęczmień 30mg Ekstrakt z Pieprzu Cayenne 50mg Kofeina 60mg Ekstrakt z Paulina Guarana 20mg L - Tyrozyna 40mg Zielona Herbata EGCG 60mg Witamina B6 3mg Spalacz tłuszczu, który wcześniej stosowałam i kompletnie na mnie nie działał miał te same składniki i sporo innych dodatkowo, ale może chodzi o dawki? Cytuj
Bull Odpisano ponad rok temu Odpisano ponad rok temu Skład niczym tabletek za kilkanaście złotych. Brak standaryzacji ekstraktów oznacza że są one zapewne kiepskie jakości. Ani jeden składnik nie jest w dawce która ma prawo działać (dawki musiałyby być co najmniej kilka razy większe). Połowa składników nie ma nic wspólnego z redukcją tłuszczu. Ogólnie badziew jakich mało. Cytuj
Kazam Odpisano ponad rok temu Odpisano ponad rok temu 9 godzin temu, natalia91 napisał: Składniki (1 kapsułka): Gorzka Pomarańcza 40mg Młody Jęczmień 30mg Ekstrakt z Pieprzu Cayenne 50mg Kofeina 60mg Ekstrakt z Paulina Guarana 20mg L - Tyrozyna 40mg Zielona Herbata EGCG 60mg Witamina B6 3mg Gorzka pomarańcza - z opisu składu wynika, że jest to sproszkowany susz - 0% skuteczności Młody jęczmień - z opisu wynika, że nie jest to również żaden ekstrakt - 0% skuteczności Ekstrakt z pieprzu kajeńskiego - brak standaryzacji na kapsaicynę czy inne flawonoidy, skuteczność w spalaniu tłuszczu taka sama jak ziemniaków opruszonych ostrą papryką. Kofeina 60mg - ilość jaka znajduje się w cappuccino, ani nie ma prawa pobudzać, ani spalać tłuszczu taka dawka. Ekstrakt z guarany - słabej jakości ekstrakt nie standaryzowany na zawartość kofeiny (substancji czynnej guarany), działanie jw. L-tyrozyna - aminokwas w mikroskopijnej dawce. Jedząc kromkę chleba dostarczymy jej więcej... Zielona Herbata EGCG - mała dawka, działanie antyoksydacyjne. Witamina B6 - nie wpływa na spalanie tłuszczu. Ja bym tego produktu nie nazwał spalaczem tłuszczu. Ciężko w ogóle go do jakiejkolwiek kategorii zaklasyfikować, bo żaden ze składów nie jest w dawce, która mogłaby wykazywać jakąkolwiek właściwość fizjologiczną. Cytuj
venominator Odpisano ponad rok temu Odpisano ponad rok temu Zachęcony opiniami na instagramie zamówiłem w sierpniu tego roku. Suplementacje prowadziłem przez 4 tygodnie bez dwóch dni, praktycznie cały wrzesień. Do tego oczywiście trening siłowy + aeroby trzy razy w tygodniu. Niestety żadnej różnicy podczas stosowania tego spalacza w stosunku do okresu, kiedy go nie stosowałem. Kasa w błoto! Cytuj
Rekomendowana wypowiedź