Skocz do zawartości

Rekomendowana wypowiedź

Napisano ponad rok temu

Witam, bardzo proszę o polecenie skutecznego spalacza tłuszczu. Mam kontuzję kolana co uniemożliwia mi większość ćwiczeń. Do operacji muszę zrzucić parę kg a zostało mi mało czasu. Sama dieta to za mało. Mam 164 cm wzrostu i ważę 65kg, większość tłuszczu gromadzi mi się od pasa w dół.

Na pobudzeniu trochę mniej mi zależy. 

Zastanawiałam się nad ANS Thermo Craze ale nie wiem czy to trafny wybór. 

Bardzo proszę o wskazówki i porady. 

Pozdrawiam! 

Odpisano ponad rok temu

Wszystko zależy od tego czy odpowiada Ci efekt pobudzajacy czy też nie. Thermo Craze pobudza dość mocno, dlatego nie wszyscy chcą go stosować przy niskiej aktywności. Jeśli Ci to nie przeszkadza to na pewno pod kontem składu będzie to bardzo dobry wybór.

Odpisano ponad rok temu

Bardzo dziękuję za odpowiedź 🙂

A jeśli na pobudzeniu tak bardzo mi nie zależy to jaka jest alternatywa? 

Będę niezmiernie wdzięczna za odpowiedź. Jestem bardzo zdeterminowana i zależy mi na czasie a nie chce łykać byle czego i tracić czasu i pieniędzy. 

Pozdrawiam! 

Odpisano ponad rok temu

Zgadzam się z arnoldem, jeśli ktoś ma dobrą tolerancję na składniki pobudzające to Thermo Craze jest jednym z najlepszych spalaczy na rynku pod kontem efektywności. Jeśli jednak szukasz opcji słabiej pobudzającej to możesz zerknąć sobie na Hi-Tech Pharmaceuticals Hydroxy Elite- też bardzo dobry spalacz, jednak zdecydowanie słabiej pobudzający.

Odpisano ponad rok temu

Panowie, wielkie dzięki. Do tej pory byłam aktywna osobą, a tu nagle kontuzja i świat się wali, brak ruchu, tłuszcz rośnie. Nie znam się totalnie na suplementach więc wasze rady są nieocenione! Dzięki!