dominika17 Napisano ponad rok temu Napisano ponad rok temu Chciałabym się dowiedzieć cos o serwatce, jakie proporcję używać, gdzie najlepiej kupić, kiedy stosować Wszystko ważne bo chciałabym zacząć to stosować Jestem dziewczyną mam 17 lat 55kg, 172cm Cytuj
komar Odpisano ponad rok temu Odpisano ponad rok temu czy chodzi ci o mleko ? ;p z jednej strony zrowe z drugiej nie Cytuj
Rumcajs Odpisano ponad rok temu Odpisano ponad rok temu Zakładam że chodzi oczywiście o białko serwatkowe. Jest ono pozyskiwane z serwatki więc zapewne właśnie to miałaś na myśli. Generalnie tego typu odżywki białkowe nie są dzielone dla kobiet czy mężczyzn więc ważne jest aby był to produkt wysokiej jakości. W przypadku twojej masy ciała porcja to około 20 - 25 g o ile produkt posiada odpowiednio wysokie stężenie. Najczęściej stosujemy je po wysiłku fizycznym oraz w okresie redukcji tkanki tłuszczowej jako wartościowe zamienniki dla posiłków. Służą one przede wszystkim do uzupełnienia codziennej diety w kluczowy dla sportowców makroskładnik pokarmowy jakim jest białko. Na rynku znajdziesz tysiące tego typu produktów, jeśli liczy się dla ciebie przede wszystkim wysoka jakość i świetny smak to polecam np. Amix IsoPrime CFM. Z opcji nieco bardziej ekonomicznych np. PF Nutrition Whey Protein lub Olimp Whey Protein Complex Cytuj
dominika17 Odpisano ponad rok temu Autor Odpisano ponad rok temu Tak chodziło mi o białko serwatkowe Dziękuję za informacje Cytuj
Rekomendowana wypowiedź