Rescue_me_234 Napisano ponad rok temu Napisano ponad rok temu Cześć, tak jak w temacie, chciałam zapytać która Ashwagandha pod względem składu jest najlepsza na obecną chwilę??? Doradźcie proszę 😊 Cytuj
Bull Odpisano ponad rok temu Odpisano ponad rok temu Zawsze kieruj się zawartością składników aktywnych w aszwagandzie (czyli żeń-szeniu indyjskim), mianowicie Witanolidów. Z tego co mi wiadomo 20% to maksymalne stężenie, najwięcej firm oferuje ekstrakt 3-5%. Ja jakiś czas temu miałem z Pure https://www.bestbody.com.pl/pure-ashwagandha-aszwaganda-p-1491.html nie wiem czy od tego czasu pojawiły się jakieś o lepszym składzie. Cytuj
Kondziu Odpisano ponad rok temu Odpisano ponad rok temu Ja od ostatniego czasu zacząłem korzystać z naprau aszwagandy, rozpuszczam sobie go przed treningiem w wodzie. Ponadto zwiększa wydolność fizyczną, działa w sytuacjach stresujących czy też poprawia koncentracje. U mnie dopiero zaczął działać po 2 tygodniach stosowania. Cytuj
AnioLLL Odpisano ponad rok temu Odpisano ponad rok temu podobno rowniez uczestniczy w budowaniu masy miesniowej.. Cytuj
-BOSSY- Odpisano ponad rok temu Odpisano ponad rok temu Filet z piersi kurczaka także, ale to nie znaczy, że przeszkadza w odchudzaniu 😉 Najczęściej mimo wszystko stosuje się ją na regenerację układu nerwowego i witalność. Cytuj
Rekomendowana wypowiedź