Piotr Szczurek Odpisano ponad rok temu Odpisano ponad rok temu Spalacz możesz zawsze łączyć z boosterem testosteronu/blokerem estrogenu-kortyzolu. Na ten spalacz T5 uważaj, kupiłem na początku tego roku to badziewie i po niektórych kapsułkach chodziłem po ścianie, po innych nie było w ogóle czuć działania. Potem poczytałem, że większość osób tak ma i ten supel to jakiś wałek produkowany na Śląsku w piwniczanych warunkach, to typowy underowy produkt. Cytuj
legat Odpisano ponad rok temu Autor Odpisano ponad rok temu Właśnie poczytałem i odpuszczam temat. Postawie na zestaw roxidex, erase fast i target a2. Czy do tego mogę dorzucić yohimbine hcl 5 mg? Cytuj
Piotr Szczurek Odpisano ponad rok temu Odpisano ponad rok temu Do Target'a nie ma sensu dodawać johimbiny, w podobnej cenie masz z tej samej firmy Synefrynę (Synephrine 99%), dwa opakowania i zestaw jak dla mnie super. Cytuj
legat Odpisano ponad rok temu Autor Odpisano ponad rok temu Ok! Roxidex+ erase fast+synepherine będzie Ok! Czy jeszcze target do tego dorzucić jak starczy kasy? Yohimbine mam bo mi została z poprzednich zakupów?dlatego pytałem o nią bo roxidex jej nie ma w składzie. Właśnie kończę Lipodrene + erase + Alphaburn i chce pociągnąć dalej ale zmienić suplementy. Cytuj
Arnold78 Odpisano ponad rok temu Odpisano ponad rok temu Roxidex nie ma johimbiny w składzie, ale Target-A2 jest źródłem alfa johimbiny (skuteczniejszy jej izomer), więc nie ma sensu dokładać Target'a. Osobiście jeśli zmieniasz Lipodrene na Roxidex (moim zdaniem to dobry spalacz, ale mimo wszystko sporo gorszy od Lipodren'a) to wolałbym dorzucić trochę kasy chociażby do moim zdaniem kozackiego spalacza jakim jest Alri Viper (lepszy od Lipodrene) lub HydroxyElite z Hi-Tech'a. Cytuj
legat Odpisano ponad rok temu Autor Odpisano ponad rok temu Chodzi o Alri viper hyperdrive 5.0. 60 tab. Kupując trzeba zwracać uwagę na skład, są różne wersje jak np Lipodrene? Cytuj
Arnold78 Odpisano ponad rok temu Odpisano ponad rok temu Z tego co mi wiadomo jest tylko jedna wersja 60 tab. Podobno producent wersji 90 tab. nigdy nie oferował i nie wiem skąd takie są na rynku. Pewnie z tego samego miejsca skąd wychodzą Hellfire w opakowaniach 100 kap. czy T5'tki nie produkowane o 6 lat. Cytuj
Rekomendowana wypowiedź