TestoMonster Napisano ponad rok temu Napisano ponad rok temu To nie jest przepis ale mieszanka gotowa do spożycia, jednakże można fajnie ją zmodyfikować. Krótko o samej mieszance: Protein Brownie Scitec Nutrition Brownie czekoladowe o wysokiej zawartości białka i błonnika Sposób przygotowania Rozgrzej piekarnik. Wymieszaj jedną porcję (125 g) proszku ze 150 ml wody w misce, aż do uzyskania gładkiej konsystencji. Mieszaj energicznie łyżką lub ubijaczem. Wylej ciasto na blachę do pieczenia. W zależności od właściwości piekarnika piecz przez 15-20 min w 180-200°C. Przed zakończeniem pieczenia sprawdź, czy ciastka są gotowe za pomocą specjalnej igły. Zaczekaj do ostygnięcia i zjedz! Smaki Czekoladowy Co do mojej opinii: ciasto robi się bardzo szybko, bardzo bardzo łatwo i na prawdę smakuje nieźle. Całego na pewno nie da się zjeść na raz. Ja modyfikuje to w taki sposób, że: przekrajam ciasto na pół i robię warstwę z twarogu i białka, albo smaruję masłem orzechowym. Na górę dodaję owoce albo polewę z białka (białko (wpc) + odrobina wody, albo białko (wpc) + żółtko) Cytuj
Kazam Odpisano ponad rok temu Odpisano ponad rok temu Dzisiaj zrobiłem, trochę mi nie wyrosło, ale bardzo smaczne, polecam. Scitec jak zawsze smak kozak. Cytuj
migotka Odpisano ponad rok temu Odpisano ponad rok temu Oooo, lubię takie gotowe mieszanki, szczególnie w dni, kiedy nie mam czasu na nic Co do masła orzechowego – jak lubisz tego typu rzeczy, to Ci polecam zrobić sobie "fit nutellę", którą swoją drogą też wyczaiłam w przepisie na danie z mieszanki, tylko z activlabu, bo oni mają wysokobiałkowy omlet. Trzeba wymieszać: 1 rozgniecione awokado 20 g kakao 1 łyżka eytrytolu (no chyba, że słodzicie czym innym) Cytuj
TestoMonster Odpisano ponad rok temu Autor Odpisano ponad rok temu Polecam nagrzać piekarnik do 180 stopni i trzymać ciacho tak do 15 minut. Będzie fajne mięciutkie w środku. Cytuj
Rekomendowana wypowiedź