KR33P Napisano ponad rok temu Napisano ponad rok temu Jak w temacie. Które z dostępnych na rynku Yohimbin HCL polecacie? Jakie mieliście/macie z nimi doświadczenie. Proszę o możliwie jak najaktualniejsze dane, jako że z czasem jakość ulega zmianie. Sporo dobrego słyszałem o tej od Hades Hegemony. Cytuj
Bull Odpisano ponad rok temu Odpisano ponad rok temu Ja miałem kilka, jedne "czułem" inne w ogóle. W tych produktach z Hades'a nie wiadomo co siedzi niestety, na ich profilu niedawno ktoś pisał o EPI że wałowane, ja miałem od nich tylko Alphamind V2 i praktycznie zero odczuć, delikatne pobudzenie po kofeinie, gorszy od innego kiepskiego moim zdaniem spalacza w proszku Alphamine. http://www.sfd.pl/Hades_s_Hegemony_kolejne_oszustwo_-t1124928.html Polecić mogę z SNS w dawce 2,5mg, z Haya Labs w dawce 5mg i z MAN'a 3mg Stosowałem też z Palmas (nawet 30mg na porcję) i zero odczuć oraz z WXN Labs (10-20mg na porcję) również zero odczuć takich jak uczucie zimna, czy taka specyficzna 'fog'. 1 Cytuj
Piotr Szczurek Odpisano ponad rok temu Odpisano ponad rok temu Ja stosowałem tylko johimbinę z Palamas, podobnie jak kolega wyżej nie czułem ani 1 kap. na porcję ani dwóch kapsułek, gdzie zazwyczaj 5mg jeśli jest w spalaczach odczuwam na skórze. Następnym razem wezmę z Haya bo to firma ala Now Foods czy Swanson więc powinno być OK. Cytuj
KR33P Odpisano ponad rok temu Autor Odpisano ponad rok temu Dzięki za opinie Panowie, zdecydowałem się na zakup tej z Haya Labs. Wrócę z wynikami (miejmy nadzieję). Cytuj
Matrix1986 Odpisano ponad rok temu Odpisano ponad rok temu Ja miałem dwa razy johimbinę z palmas, za pierwszym razem czułem po każdej kapsułce takie mrowienie na plecach i naprzemienne uczucie zimna i gorąca (chyba to normalne przy johimbinie w większej dawce) za drugim razem nie czułem nic, nie wiem czy trafiłem na podróbkę (o ile w ogóle są jakieś oryginały?) czy organizm się przyzwyczaił? Cytuj
Bull Odpisano ponad rok temu Odpisano ponad rok temu Obecnie stosuję Haya Labs Yohimbine 5mg, mogę potwierdzić tylko że na pewno jest tam johimbina hcl, działanie OK, charakterystyczne efekty po spożyciu również, także super sprawa bo wychodzi niewiele drożej od garażowych produkcji typu palmas czy hades. Podobnie mogę pochwalić johimbinę z Man'a tylko tam jest mała dawka, trzeba więcej kapsułek na porcję. Tutaj wszystko o johimbinie A o johimbine od WXN Labs tutaj masz opinie https://forum-sportowe.pl/topic/3825-wxn-labs-yohimbine-hcl-opinie-efekty/ Cytuj
Rekomendowana wypowiedź