Mordechaj Napisano ponad rok temu Napisano ponad rok temu Ktoś w innym temacie napisał, że zdrowe żarełko wraz z treningiem to podstawa. Zgadzam się, natomiast mam inne pytanie. Trafiłem ostatnio na kilka ofert dietetycznego cateringu, pierwszy z brzegu. I moje pytanie: czy ktoś korzystał? Nie tylko z tej firmy ale ogólnie. Wiadomo, że fajnie nie gotować i odżywiać się zdrowo. Ale czy warto? Jakie są wasze doświadczenia? Cytuj
migotka Odpisano ponad rok temu Odpisano ponad rok temu Ja nie korzystałam, ale to drogo wychodzi przy jakimś racjonalnym zapotrzebowaniu na kalorię, czyli 2500 i wzwyż, tanio wychodzą diety po 1500 kcal, ale to no o kant tyłka tyle kalorii Cytuj
barti Odpisano ponad rok temu Odpisano ponad rok temu Można jechać na tańszym zestawie próbnym i brać sobie miesiąc próbny raz w jednym kateringu, raz w drugim i tak popróbować, który najlepszy. Cytuj
Bartek_001 Odpisano ponad rok temu Odpisano ponad rok temu A myślę, że jesli jest to dobre dla naszego zdrowia, życia, poprawie funkcjonowanie naszego organizmu,samopoczucia i wyglądu, to dlaczego nie wydać więcej ? I tak zawsze znajdzie się jakiś bzdet na ktorego wydamy kase a lezy np. w domu i się z tego nie korzysta ;) Zdrowie to podstawa !:) Cytuj
Biegun_info Odpisano ponad rok temu Odpisano ponad rok temu Istnieje wiele ofert cateringu dietetycznego. Na pewno w każdym większym mieście jest taka możliwośc. Oczywiście należy liczyć się z znacznie większymi kosztami w porównaniu nawet do zwykłego cateringu. Cytuj
Rekomendowana wypowiedź