PoczątkującaFitGirl Napisano ponad rok temu Napisano ponad rok temu Mam zamiar kupić rower magnetyczny. Początkująca nie jestem, jazda nie sprawia mi problemów. Szukam rowerku do max 500 zł, dostosowanego do osób niskich (164cm), posiadającym w miarę wygodne siadełko. Istotne jest również by nie hałasował, był stabilny. Rowerek kupuję w celu dalszego spalania tłuszczu, wzmocnienia kondycji i wyszczuplenia poszczególnych parti ciała. Zależy mi na tym by koło zamachowe ważyło co najmniej 6 kg. Prosiłabym o radę, linki, bo nie potrafię wybrać, a być może ktoś z was się na tym zna, bądź posiada w domu. Cytuj
vajraguru Odpisano ponad rok temu Odpisano ponad rok temu Cześć A może dołożyć nieco, kupić rower do spinningu i realizować na nim np. trening HIIT? W tej cenie jednak należy oczekiwać kompromisów pomiędzy możliwościami a jakością. M. 1 Cytuj
PoczątkującaFitGirl Odpisano ponad rok temu Autor Odpisano ponad rok temu Problem w tym że mieszkam w bloku i mam nie za dużo miejsca a drugi problem to pieniądze, żyję z renty. Ponoć nawet w tej cenie można kupić w miarę dobry, tylko pytanie z jakiej strony go wziąć i jak dopasować do wzrostu Cytuj
PoczątkującaFitGirl Odpisano ponad rok temu Autor Odpisano ponad rok temu Myślę też czy nie lepszym rozwiązaniem w moim przypadku byłby orbitrek... nie wiem Cytuj
vajraguru Odpisano ponad rok temu Odpisano ponad rok temu Jeżeli zaczekasz 1,5 tygodnia to Ci powiem jak spisuje się rower do spiningu sięgający Twojego budżetu. M. Cytuj
PoczątkującaFitGirl Odpisano ponad rok temu Autor Odpisano ponad rok temu A co sądzisz o tym rowerze? Rower spinningowy SCUD 703 Ma aż 13 kg - owe koło zamachowe a wykonanie jest całkiem niezłe Cytuj
vajraguru Odpisano ponad rok temu Odpisano ponad rok temu Powiem Ci za 1,5 tygodnia, bo wlasnie ten model sprawdzę... Cytuj
PoczątkującaFitGirl Odpisano ponad rok temu Autor Odpisano ponad rok temu Za 1,5 tygodnia będę już zamawiać :/ ale poczekam Cytuj
Rekomendowana wypowiedź