Bartosz Napisano ponad rok temu Napisano ponad rok temu Cześć, Posiadam następujący skład suplementowy: OLIMP ANTI-OX Power Blend OLIMP Gold Omega Sport Edition OLIMP Vita Min Multiple Sport OLIMP ADAPTO-FUEL Jednak po tym jak wszedłem na to forum i wymieniłem LipoRazora i Tribusteron 90 od Olimpu na Ground Zero + Alphaburn + Erase Fast (swoją drogą za co wielkie dzięki!), zacząłem zastanawiać się czy może cały ten Olimp jest jednak niewiele warty. Czy zamienilibyście wyżej wymieniony zestaw na coś z innej firmy? Zależy mi na kompleksowym podejściu do tematu: witaminy, minerały, antyoksydanty, adaptogeny... Cytuj
Rumcajs Odpisano ponad rok temu Odpisano ponad rok temu Olimp pod względem jakościowym produkuje przyzwoite suplementy. Zawsze najlepszym sposobem na porównania jest oceniania konkretnego produktu, a nie samej marki. Akurat linie prozdrowotną mają jak najbardziej w porządku, choć jeśli interesuje Ci np. konkretny adaptogen czy witamina to z innych marek znajdziesz zapewne lepsze formy czy większe dawki. Jeśli chodzi o suple prozdrowotne to ja akurat korzystam z Haya Labs, aczkolwiek jeszcze raz podkreślę, zawsze kieruj się konkretnym produktem, a nie tylko samą marką. Cytuj
Bartosz Odpisano ponad rok temu Autor Odpisano ponad rok temu @Rumcajs Mógłbyś w takim razie podzielić się swoim zestawem? Cytuj
Rumcajs Odpisano ponad rok temu Odpisano ponad rok temu Jest on dość zmienny, nie stosuje ciągle tych samych suplementów, natomiast te które biorę najczęściej z prozdrowotnych to kompleks witamin Nootrovit z Hydrapharm, Cytrynian cynku z Haya, Aszwagandę akurat najczęściej w proszku z RAW, dodatkowo omega-3 haya labs ( opłacalne opakowanie 500 kap.) i profilaktycznie na stawy co jakiś czas Joint Complete z Brawn. Cytuj
Rekomendowana wypowiedź