michalluk Napisano ponad rok temu Napisano ponad rok temu Witam Kupiłem mój pierwszy spalacz tłuszczu w moim życiu Ground Zero . Moglibyście mi poradzić ile tabelek dziennie stosuje się , w jakich okresach czasowych i jaka dieta najlepsza jest przy tym suplemencie . Więcej białka,węglowodanów ? Budowa ciała 170-175 cm wzrostu waga 84kg chcę zejść do 76-78 kg w ciągu 1 miesiąca czy jest to możliwe . Chodzę na siłkę 3-4 razy w tygodniu. Dwa razy w tygodniu urządzenia siłowe i jeden lub dwa razy w tygodniu bieżnia elektryczna i rowerek. (czas treningu 1 h do 1h 30min) pozdrawiam Cytuj
Solaros Odpisano ponad rok temu Odpisano ponad rok temu W przypadku każdego spalacza termogenicznego dawkowanie zaczynamy tak samo, na początku weź 1 kap. raz dziennie z głównym posiłkiem. Jeśli pobudzenie nie jest za mocne, wtedy następnego dnia stosujemy 1 kap. razem ze śniadaniem i 1 kap. razem z obiadem. Jeśli pobudzenie nadal nie jest za mocne, kolejnego dnia możemy stosować 1 kap. przed śniadaniem i 1 kap. przed treningiem, w dzień wolny od treningu po południu, tak by zachować odstęp między porcjami. Jeśli trenujesz rano wtedy pierwszą porcję stosujesz przed treningiem, a drugą po południu. Przy redukcji trzeba ograniczyć węglowodany i zwiększyć podaż białka, przy Twojej wadze białko na poziomie 170g. 6kg w miesiąc przy intensywnych treningach i dobrej diecie jest możliwe. Cytuj
Rekomendowana wypowiedź