muniek74 Napisano ponad rok temu Napisano ponad rok temu Witammam pytanie Znalazlem na waszej stronie artykul na temat spalaczy. Intersuje mnie mieszanka 4 spalaczy czyli Alphaburn+burn24+erase fast+groun zero ale nigdzie nie moge znalesc jak dawkowac ta mieszanke. Cytuj
Solaros Odpisano ponad rok temu Odpisano ponad rok temu ja miałem taki zestaw (notabene super połączenie jak dla mnie, za pierwszym razem zamiast Alphaburna miałem lean xtreme albo cannibal claw już nie pamiętam i chyba lepiej podziałało, ale wtedy byłem bardziej otłuszczony, więc ciężko stwierdzić) stosowałem go tak: 1 kap. Ground Zero + 1 kap. Alphaburn przed śniadaniem. 2 kap. Burn24 przed drugim posiłkiem (czasami ze śniadaniem) 1 kap. Ground Zero + 1 kap. Alphaburn przed treningiem (trenuję po południami, czasami wieczorem). 2 kap. Burn24 przed obiadem. 2 kap. Burn24 przed ostatnim posiłkiem. 2 kap. Erase Fast przed snem. Cytuj
muniek74 Odpisano ponad rok temu Autor Odpisano ponad rok temu Dzięki za poradę Jeszcze jedno pytanie Jak dlugi cykl utrzymać na tych spalaczach Cytuj
Kazam Odpisano ponad rok temu Odpisano ponad rok temu to zależy o których produktach mowa, Ground Zero tak długo jak długo widzimy efekty w redukcji tłuszczu lub do czasu osiągnięcia rezultatu, jeśli nie masz jakichś niewiadomo jak dużych pokładów tłuszczu może się okazać że po miesiącu na takim zestawie osiągniesz zamierzony efekt claw przez okres do 8 tygodni, jeśli Alphaburn to jego można długo, nawet kilka miesięcy, erase fast do 8 tygodni, burn24 może być w wielomiesięcznej kuracji stosowany Cytuj
Rekomendowana wypowiedź