marly199807 Napisano ponad rok temu Napisano ponad rok temu Witam,chcialabym się zapytać czy mogę połączyć spalacz Canibal inferno Amped apocalypse z johimbiną ? I jeżeli tak to jak je dawkowac? Cytuj
Elmo Odpisano ponad rok temu Odpisano ponad rok temu Możesz połączyć. A jaka masz johimbine, ile ważysz? Cytuj
marly199807 Odpisano ponad rok temu Autor Odpisano ponad rok temu Mam johimbine HCL 60 kaps. od MEN Sports. Wagowo to 64 kg Cytuj
Bull Odpisano ponad rok temu Odpisano ponad rok temu 1-2 kap. (zaczynamy od jednej) do każdej porcji (1 kap.) Inferno Amped Apocalypse Cytuj
migotka mala Odpisano ponad rok temu Odpisano ponad rok temu ja johimbiny nie polecam, zły miałam po niej nastrój i samopoczucie, znacznie lepiej działał target-a2 czy Alphaburn, a one też redukują i to chyba z opinii skuteczniej tłuszcz biały Cytuj
-BOSSY- Odpisano ponad rok temu Odpisano ponad rok temu różnie ludzie reagują, najczęsciej nie ma problemów o ile nie kupuje się jakiejś niewiadomego pochodzenia typu palmas yohimbine czy hades hegemonys Cytuj
Rekomendowana wypowiedź