pawelsbc Napisano ponad rok temu Napisano ponad rok temu Witam serdecznie. Mam pytanie co do gainera 737. Czytałem w necie, nikt nie poleca bo w smaku nie dobry źle sie rozpuszcza, pieni sie i td. A chciałbym sie dowiedzieć dokładnie bo czytając skład i wartości to nie wygląda to źle. Pozdrawiam Cytuj
Kazam Odpisano ponad rok temu Odpisano ponad rok temu to bezwartościowy produkt, sam cukier i niepełnowartościowe (nie przyswajalne w uproszczeniu) białko pszeniczne Cytuj
pawelsbc Odpisano ponad rok temu Autor Odpisano ponad rok temu Ok dzięki. Może polecisz jakiś dobry gainer w przyzwoitej benie Cytuj
Kazam Odpisano ponad rok temu Odpisano ponad rok temu ze stosunkowo tanich a dobrych to Fitmax Mass Active, FA Mass Core, Nutrabolics Mass Fusion, z bardzo dobrych ale drogich np. Scitec Jumbo lub MyoMax Professional albo zakup białko (WPC) i do tego zmieszaj zmielone na pył płatki owsiane - tanio i wartościowo Cytuj
olennnkka Odpisano ponad rok temu Odpisano ponad rok temu Ja biorę FA Mass Core i polecić mogę każdemu. Cytuj
Rekomendowana wypowiedź