legat Napisano ponad rok temu Napisano ponad rok temu Witam! Mam pytanie,rodzice mojego kolegi zachorowali na Covid i potrzebna jest krew bardzo chcę oddać ale biore teraz Clinical burn i yohe! Czy jeśli od jutra przestane mogę w środę oddać krew? bardzo proszę o info Cytuj
Piotr Szczurek Odpisano ponad rok temu Odpisano ponad rok temu Przykra sprawa. Moim zdaniem nie ma problemu, bo okres półtrwania tych składników jest krótki, ale z ostrożności możesz już od jutra nie brać. p.s. w jakim celu potrzebna jest krew przy tej infekcji? Cytuj
legat Odpisano ponad rok temu Autor Odpisano ponad rok temu Ok. Dzięki tak zrobię. Wiesz tak naprawdę nie mam pojęcia. Wiem, że ogólnie brakuje krwi a oni maj pozytywne wyniki korony i sa w nie najlepszym stanie☹️ Dzisiaj dostałem info z pracy ze jest potrzebna i organizowane jest oddanie dlatego pytam bo chce pomoc. Cytuj
Rekomendowana wypowiedź