Kate89 Napisano ponad rok temu Napisano ponad rok temu Chciałabym zaciągnąć porady w sprawie dobrania spalacza tłuszczu. Mam 17 lat i chciałabym spalić tkankę tłuszczową w okolicach brzucha (tzw. oponka) i bioder a także z ud. Czy trafnym wyborem byłby spalacz Omega Sports burn 24 ? Cytuj
Rumcajs Odpisano ponad rok temu Odpisano ponad rok temu Podałaś nieco za mało informacji o sobie by precyzyjnie udzielić odpowiedzi. Omega Sports burn24 to jeden z najlepszych spalaczy tłuszczu na rynku nie zawierający składników pobudzających, podnoszących ciśnienie itp. Jeśli cierpisz na takie dolegliwości to jest to słuszny wybór, jednak wpływa ona raczej na równomierną utratę tłuszczu z całego ciała, z całą pewnością nie jest to produkt ukierunkowany na poprawę konkretnych miejsc. Te które wymieniłaś otacza trudna do redukcji tkanka biała i na nią najlepiej sprawdzają się składniki zawarte w Evolab Alphaburn. Możesz stosować ten produkt solo, jeśli zależy Ci tylko na tych partiach lub połączyć właśnie z Burn 24 jeśli masz nieco więcej do zrzucenia. Cytuj
karolina79 Odpisano ponad rok temu Odpisano ponad rok temu Jeśli szukasz spalacza bez pobudzaczy to zdecydowanie to bardzo dobry spalacz, sama jestem po jednym opakowaniu i efekty jak dla mnie mega pozytywne. Cytuj
Rekomendowana wypowiedź