bziummuzib Napisano ponad rok temu Napisano ponad rok temu Cześć wszystkim,jestem już na ostatniej prostej w redukcji (kable na brzuchu, udach),ale nie mogę dociąć fatu przy sutkach, dole klatki i pod pępkiem.Czym to zaatakować? ;-) Cytuj
Kazam Odpisano ponad rok temu Odpisano ponad rok temu Najlepiej inhibitorem aromatazy (niweluje tłuszcz w okolicy piersi m.in.) takim jak 6-Bromo czy Lecheek AD-3 PCT. A jeśli chodzi o brzuch, to przy niskim poziomie tłuszczu najlepiej sprawdza się Target A2. Cytuj
bziummuzib Odpisano ponad rok temu Autor Odpisano ponad rok temu które wybrać 6bromo czy ad-3?target mam, mozna to dodatkowo z joha laczyc, bo akurat to i to mam ? Cytuj
cyklon04 Odpisano ponad rok temu Odpisano ponad rok temu Johimbiny do target'a bym nie dodawał, bo to mnożenie bytów ponad miarę moim zdaniem. 6-Bromo jeśli problem z tłuszczem w okolicy piersi jest faktycznie dokuczliwy jest lepszą opcją, chociaż AD-3 PCT także ma wysoki potencjał, wielkich różnic nie będzie w każdym razie między nimi w tej kwestii. Cytuj
Rekomendowana wypowiedź