Aida66 Napisano ponad rok temu Napisano ponad rok temu Witam, jestem pierwszy raz na waszym forum. Mam problem ze zbednymi kilogramami. Chciałbym się dowiedzieć jaki rodzaj spalacza byłby dla mnie odpowiedni? Jestem kobietą w wieku 23 lat. Po przejrzeniu waszego forum zastanawiam się nad dwoma specyfikami: -Dexaprine -Stimerex hardcore Jestem osobą zdrową, staram się ćwiczyć regularnie aczkolwiek czasami sobie odpuszczam. Czekam na odpowiedź i pozdrawiam Cytuj
Solaros Odpisano ponad rok temu Odpisano ponad rok temu Oba spalacze mocno pobudzają, Dexaprine bardzo mocno, moim zdaniem Stimerex Hardcore jest lepszą opcją bo to bardziej kompleksowy spalacz. Cytuj
Aida66 Odpisano ponad rok temu Autor Odpisano ponad rok temu Witam ponownie, zdecydowałam się kupić Stimerex Hardcore aczkolwiek nie wiem gdzie mogłabym kupić na prawdę dobry i orginalny produkt? Mógłby ktoś polecić jakiś sklep w okolicy Katowic lub zaufany sklep Internetowy? Pozdrawiam Cytuj
Piotr Szczurek Odpisano ponad rok temu Odpisano ponad rok temu Ja kupowałem stimerex hardcore w best body a także kilka innych suplementów u nich i nie tylko zawsze to były oryginały, ale też bardzo szybko realizują zamówienia, a do paczek dodają ułożone suplementacje co dla niektorych osób jest przydatne. Jestem z Gdyni więc nie kojarzę w Twojej okolicy żadnych sklepów stacjonarnych. Cytuj
karolina79 Odpisano ponad rok temu Odpisano ponad rok temu ja się źle czułam po dexaprine, za mocno moim zdaniem pobudza w stosunku do działania spalającego tłuszcz cały dzień jakieś dziwne rozdrażnienie i suchość w ustach, stimerex hardcore działał znacznie bardziej pozytwnie, miałam z best body, a potem z body world, oba tak samo świetnie działały, w stacjonarnym w mojej okolicy nie mieli ale jak miałabym wybierać ze wszystkiego co jest na rynku to mim zdaniem spalacz Ground Zero bezkonkurencyjny Cytuj
Aida66 Odpisano ponad rok temu Autor Odpisano ponad rok temu Ja kupowałem stimerex hardcore w best body a także kilka innych suplementów u nich i nie tylko zawsze to były oryginały, ale też bardzo szybko realizują zamówienia, a do paczek dodają ułożone suplementacje co dla niektorych osób jest przydatne. Jestem z Gdyni więc nie kojarzę w Twojej okolicy żadnych sklepów stacjonarnych. Dziękuje za radę kupiłam w Best Body i dzisiaj wzięłam pierwszą kapsułkę Jestem ciekawa jak będę się czuć i jaki będzie efekt brania. Pozdrawiam Cytuj
Aida66 Odpisano ponad rok temu Autor Odpisano ponad rok temu ja się źle czułam po dexaprine, za mocno moim zdaniem pobudza w stosunku do działania spalającego tłuszcz cały dzień jakieś dziwne rozdrażnienie i suchość w ustach, stimerex hardcore działał znacznie bardziej pozytwnie, miałam z best body, a potem z body world, oba tak samo świetnie działały, w stacjonarnym w mojej okolicy nie mieli Dziękuje za opinie dzisiaj pierwszy dzień, dam znać jak efekty Pozdrawiam! Cytuj
Rekomendowana wypowiedź