Brzozapl2003 Napisano Sobota o 20:17 Napisano Sobota o 20:17 Co sądzicie o takim planie? Dzień 1 Przysiad z hantlami Wykroki z hantlami Wyciskanie sztangi na ławce płaskiej Wyciskanie hantli na ławce skośnej Wyciskanie sztangielek siedząc Wyciskanie francuskie hantli jednorącz leżąc Prostowanie przedramion na wyciągu górnym Dzień 2 Ściąganie drążka wyciągu górnego do klatki nachwytem Wiosłowanie hantlem w podporze Wiosłowanie sztangielkami leżąc przodem na ławce dodatniej Uginanie przedramion ze sztangą szerokim chwytem stojąc Uginanie przedramion z hantlami chwytem młotkowym Skręt tułowia z obciążeniem siedząc Uginanie nadgarstków ze sztangą nachwytem Uginanie nadgarstków ze sztangą podchwytem Dzień 3 Martwy ciąg Y Raise Rozpiętki hantlami na ławce poziomej Unoszenie hantli na boki stojąc Uginanie przedramion z hantlami siedząc na ławce skośnej Prostowanie przedramion na wyciągu górnym podchwytem Deska Cytuj
Paweł 149 Napisano 11 godzin temu Napisano 11 godzin temu Czemu ma ten plan służyć? Jaki staż na siłowni czy dopiero zaczynasz? Siły ani Wielkiej masy tym planem napewno nie zarobisz, plan w głównej mierze oparty o izolacje, i przy odpowiednim cięższe i np odpoczynku między seriami mógłby jedynie posłużyć jako, poprawa detali Cytuj
Brzozapl2003 Napisano 1 godzinę temu Autor Napisano 1 godzinę temu Plan mi zrobil trenel z strony potreningu.pl. Chcialem sie dowiedziec czy ma sens ten plan. Cwiczylem juz ale mialem pol roczna przerwe i mam ograniczona silownie bo domowa, wiec zalezalo mi zeby ktos mi cos zrobil z planem Cytuj
Rekomendowana wypowiedź