Veilox Napisano wczoraj o 09:24 Autor Napisano wczoraj o 09:24 bardzo popularny ostatnimi czasy patent z gumą oporową który na prawdę działa sam sprawdzałem i polecam mogę dodać od siebie że fajnie wychodzi trenując w takim systemie 1,2,3,4,5,4,3,2,1 powtórzenia 1 Cytuj
Veilox Napisano wczoraj o 09:33 Autor Napisano wczoraj o 09:33 EZ Bar Curl – Baza na masę. Angażuje obie głowy, oszczędza nadgarstki. Hammer Curl – Grubość ramienia. Chwyt młotkowy buduje mięsień ramienny, który „wypycha” biceps do góry. Bayesian Cable Curl – Szczyt. Ręka za tułowiem maksymalnie rozciąga głowę długą. Cytuj
Veilox Napisano 1 godzinę temu Autor Napisano 1 godzinę temu Kanał r/homegym na Reddit jest świetną inspiracją dla osób, które trenują na własnej siłowni. Można tam zobaczyć setki różnych aranżacji sprzętu, od prostych garażowych setupów po bardzo rozbudowane siłownie domowe. Cytuj
Veilox Napisano 1 godzinę temu Autor Napisano 1 godzinę temu Ostatnio w moim dzienniku treningowym wspominałem o rozgrzewce z gumami oporowymi, wychodzi na to że robie ją źle właściwa technika na filmiku Cytuj
Rekomendowana wypowiedź