Szymek Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu Siemka zrobiłem plan sobie fbw ABA na moją siłkę czy dalibyście rade go ocenić robie ABA w jednym tygodniu a w drugim BAB robie go na mojej siłowni gdzie mam dostęp do hantli ławki wyciągiem górnym w skrócie Hop-Sport Ławka Treningowa HS-1065HB tylko troche starsza wersja bez modlitewnika i mam drążek i na dipy miejsce a to mój plan. FBW A ćwiczenia powtórzenia x serie klata pompki z ciężarem 10x3 klata wyciskanie sztangi na ławce prostej 6-8x3 plecy ściąganie drązka wyciągu górnego 6-8x3 triceps wyciskanie hantla za glową uburącz 6-8x3 biceps uginanie ramion z suplinacją 6-8x3 barki wyciskanie hantli nad głowe 6-8x3 brzuch przyciąganie kolan w zwisie 12-15x3 brzuch plank 30-60 sek x 3 nogi przysiad z sztangą 8x3 FBW B ćwiczenia powtórzenia x serie klata dipy 5x3 klata wyciskanie hantli leżąc 6-8x3 plecy podciąganie 5x3 triceps wyciskanie wąsko 6-8x3 biceps uginanie sztangi 6-8x3 barki wznosy bokiem 6-8x3 brzuch russian twist 30 sek x 3 brzuch przyciąganie kolan na skos w zwisie 15x3 nogi martwy ciąg rumuński 8x3 Cytuj
Paweł 149 Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu Pierwsze co się rzuca to kolejność ćwiczonych partii do poprawy: Nogi Plecy Klatka Barki Triceps Biceps Tak to powinno wyglądać czyli zaczynamy od największej grupy mięśniowej a kończymy na mniejszej Druga sprawa to to że masz zbyt dużo serii na klatkę w porównaniu do nóg, czy pleców Napisz coś więcej o sobie, wiek staż i tp Cytuj
Szymek Napisano 29 minut temu Autor Napisano 29 minut temu Wiek 14 staż to dopiero zaczynam regularnie chodzić kiedyś coś chodziłem ale przestawałem ogólnie chodzę na siłownię żeby zwiększyć siłę bo trenuje też piłkę i chce być mocniejszy i też chcę lepiej wyglądać szczególnie na klacie bo mam zapadnięty mostek tak zwana klata szewska i chce żeby nie było tego widać dlatego tyle ćwiczeń dla klaty Cytuj
Rekomendowana wypowiedź