Szymek Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu Siemka zrobiłem plan sobie fbw ABA na moją siłkę czy dalibyście rade go ocenić robie ABA w jednym tygodniu a w drugim BAB robie go na mojej siłowni gdzie mam dostęp do hantli ławki wyciągiem górnym w skrócie Hop-Sport Ławka Treningowa HS-1065HB tylko troche starsza wersja bez modlitewnika i mam drążek i na dipy miejsce a to mój plan. FBW A ćwiczenia powtórzenia x serie klata pompki z ciężarem 10x3 klata wyciskanie sztangi na ławce prostej 6-8x3 plecy ściąganie drązka wyciągu górnego 6-8x3 triceps wyciskanie hantla za glową uburącz 6-8x3 biceps uginanie ramion z suplinacją 6-8x3 barki wyciskanie hantli nad głowe 6-8x3 brzuch przyciąganie kolan w zwisie 12-15x3 brzuch plank 30-60 sek x 3 nogi przysiad z sztangą 8x3 FBW B ćwiczenia powtórzenia x serie klata dipy 5x3 klata wyciskanie hantli leżąc 6-8x3 plecy podciąganie 5x3 triceps wyciskanie wąsko 6-8x3 biceps uginanie sztangi 6-8x3 barki wznosy bokiem 6-8x3 brzuch russian twist 30 sek x 3 brzuch przyciąganie kolan na skos w zwisie 15x3 nogi martwy ciąg rumuński 8x3 Cytuj
Paweł 149 Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu Pierwsze co się rzuca to kolejność ćwiczonych partii do poprawy: Nogi Plecy Klatka Barki Triceps Biceps Tak to powinno wyglądać czyli zaczynamy od największej grupy mięśniowej a kończymy na mniejszej Druga sprawa to to że masz zbyt dużo serii na klatkę w porównaniu do nóg, czy pleców Napisz coś więcej o sobie, wiek staż i tp Cytuj
Szymek Napisano 2 godziny temu Autor Napisano 2 godziny temu Wiek 14 staż to dopiero zaczynam regularnie chodzić kiedyś coś chodziłem ale przestawałem ogólnie chodzę na siłownię żeby zwiększyć siłę bo trenuje też piłkę i chce być mocniejszy i też chcę lepiej wyglądać szczególnie na klacie bo mam zapadnięty mostek tak zwana klata szewska i chce żeby nie było tego widać dlatego tyle ćwiczeń dla klaty Cytuj
Rekomendowana wypowiedź